Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

(P) 100% performanta cu 0% efort investit

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 23 Mai. 2017 Exclusiv

Esti managerul unui IMM si esti in cautarea celei mai potrivite modalitati pentru a pastra entuziasmul echipei tale pe termen lung? Cu siguranta te-ai gandit deja la acordarea de bonusuri sau cadouri, dar, dupa cum bine stim, acestea necesita resurse umane suplimentare si un efort logistic sporit.

De 15 ani, Up Romania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare prin tichete si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.
Daca esti in cautarea unui sistem de beneficii cat mai simplu si usor de gestionat, parteneriatul cu Up Romania iti ofera acces la solutii fiabile si performante, cu importante avantaje fiscale si sociale atat pentru companie, cat si pentru salariati.
 
De exemplu, acordand tichete de masa pe suport de hartie sau carduri de masa Chèque Déjeuner beneficiezi de deduceri fiscale ce vor genera economii de pana la 40% pentru companie, comparativ cu aceeasi suma oferita in bani. In acelasi timp, angajatii vor fi motivati sa adopte un stil de viata echilibrat, avand posibilitatea de a lua zilnic un pranz sanatos. De asemenea, utilizatorii au libertatea de a folosi tichete sau carduri de masa intr-o retea nationala de magazine, restaurante, fast-food-uri si companii de catering.
 
Evenimentele speciale, cum sunt cele de Craciun, Paste, 8 Martie sau 1 Iunie sunt ocazii perfecte prin care le poti arata angajatilor tai ca ii apreciezi si ca iti doresti sa ii recompensezi pentru implicarea in activitatea companiei. Tichetele cadou Cadhoc sunt o varianta moderna, usor de gestionat si pot inlocui cu succes cadourile clasice, care nu sunt intotdeauna pe placul  celor care le primesc. In plus, tichetele cadou sunt scutite de contributii sociale obligatorii si de impozit, in limita unei sume de 150 de lei pentru fiecare persoana si sunt totodata deductibile la calculul impozitului pe profit in limita a 5% din fondul de salarii.
 
Si daca tot ne aflam in perioada in care se planifica vacanta de vara, ce alta surpriza mai placuta poti face angajatilor tai decat o prima sub forma unui voucher de vacanta? Voucherele de vacanta de la Up Romania sunt scutite de contributiile angajatorului si angajatului – CAS, fond de sanatate, de somaj, asigurare de accidente etc. – facilitand o economie de aproximativ 32% din bugetul alocat, pe care o poti reinvesti in afacerea ta. Pe de alta parte, angajatii isi pot planifica concediile pe teritoriul Romaniei, iar serviciile turistice se achizitioneaza dintr-o vasta retea de parteneri afiliati , precum: hoteluri, pensiuni, unitati balneare, campinguri. In limita a 8700 lei/an/salariat, voucherele de vacanta sunt integral deductibile. In plus, acestea sunt scutite de la plata taxelor patronale.
Comanda ACUM bonurile valorice de la Up Romania pentru ca ele inseamna gestionare simpla, beneficii fiscale si, mai ales, o relatie solida cu propriii angajati.
 
Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationalasi solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.
 
Intra pe upromania.ro si comanda tichetele valorice de care ai nevoie!
 
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "(P) 100% performanta cu 0% efort investit":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016