Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Programul FIDELIS: Cei 100 de castigatori au fost desemnati!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 06 Aug. 2018
Tags: fidelis, castigatorii fidelis, programul fidelis

Loteria Programului FIDELIS, editia 2016, si-a desemnat cei 100 de castigatori, in cadrul extragerii care a avut loc vineri, 3 august 2018, la sediul Ministerului Finantelor Publice (MFP).

Castigatorii au fost desemnati in urma unei extrageri electronice, realizate sub supravegherea unei comisii formate din 5 membri. Pentru bonusul de dobanda in valoare de 1.000 de lei s-au calificat 19.737 de investitori persoane fizice, inregistrati in evidentele Depozitarului Central la data de 27 iulie 2018, se arata intr-un comunicat de presa remis de MFP.

Extragerea castigatorilor s-a facut prin tragere la sorti pe baza CNP-ului, iar cei mai multi norocosi sunt din Bucuresti, Prahova, Arges si Neamt, cel mai tanar castigator avand 24 de ani, in timp ce persoana cu varsta cea mai inaintata are 88 de ani. Unul dintre castigatori este detinatorul unui singur titlu.

Premiile in valoare de 1000 de lei fiecare vor fi virate in conturile celor 100 de castigatori luni, 6 august, cand MFP va efectua ultima plata de dobanda, va rambursa valoarea nominala de 100 lei/obligatiune, dar si bonusul de dobanda, potrivit sursei citate.

Depozitarul Central S.A. va asigura distribuirea sumelor reprezentand dobanzi, rambursari ale valorii nominale si a bonusului de dobanda catre detinatorii titlurilor de stat. Platile vor fi facute in contul de brokeraj, pentru clientii care au instrumentele in contul unui Intermediar, prin transfer bancar in conturile inregistrate in sistemul Depozitarului Central sau in numerar, la ghiseele agentiilor Bancii Comerciale Romane S.A., in calitate de Agent de Plata, pentru cei care nu au un IBAN inregistrat la Depozitarul Central. Sumele de bani mai mari de 10.000 de lei se vor vira numai prin transfer bancar in conturile comunicate de investitori.

Titlurile de stat din cadrul Programului FIDELIS editia 2016 au avut o valoare nominala de 100 de lei, o dobanda de 2,15% si scadenta la 2 ani.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Programul FIDELIS: Cei 100 de castigatori au fost desemnati!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016