Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Controale cu tinta precisa de la ITM: Trusele sanitare la control!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 15 Nov. 2013 Exclusiv
Tags: truse sanitare, trusa sanitara de prim ajutor

Aveti truse sanitare de prim ajutor in firma dvs? In caz contrat, puteti lua amenda de 6.000 de lei. Va invitam sa va luati masurile de precautie pentru a va asigura ca aceste controale vor fi doar simple formalitati. Orice firma are obligatia sa detina o trusa sanitara completa.


Solutia cea mai buna se afla AICI>>>

Astazi va scriem despre trusa sanitara de prim-ajutor, perfect legala, omologata, completa si respecta toate cerintele Ordinului 427/2002. Art.10 alin.(1) din Legea nr. 319/2006 va obliga sa luati “toate masurile necesare pentru acordarea primului ajutor”, ceea ce inseamna, evident, ca trebuie sa aveti permanent in firma si o trusa sanitara de prim-ajutor, omologata si perfect functionala.

Atentie! Pe piata circula foarte multe truse sanitare CONTRAFACUTE! Daca aveti in firma o astfel de trusa, inspectorii ITM va vor amenda fara sa stea pe ganduri.

Iar art.39 alin.(6) din aceeasi lege precizeaza ca incalcarea respectivei dispozitii constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 la 6.000 de lei.

Nu uitati faptul ca trusa sanitara de prim-ajutor contine nu mai putin de 29 de articole obligatorii, a caror calitate trebuie certificata in conformitate cu prevederile in vigoare.

Ce trebuie sa contina trusele sanitare de prim-ajutor? Aflati totul AICI >>>



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Controale cu tinta precisa de la ITM: Trusele sanitare la control!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016