Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Trusa sanitara de prim-ajutor se livreaza in cel mai scurt timp catre firmele noastre. Ati comandat o trusa omologata?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 05 Feb. 2015 Exclusiv
Tags: trusa sanitara de prim ajutor

Viata unui angajat poate depinde de o trusa sanitara de prim-ajutor? Asa spune legea. Iar cei care au avut ocazia nedorita de a apela la trusa sanitara stiu ca este esentiala si in unele cazuri devine vitala. Nu ne dorim astfel de evenimente, dar daca se produc, haideti sa ne asiguram ca totul se termina cu happy-end.


Aveti in firma trusa sanitara de prim ajutor? Amenzile merg pana la pragul de 6.000 de lei! Nu exista firma care sa scape de aceasta obligatie, de a avea trusa sanitara de prim ajutor.


In plus, in firmele ce desfasoara activitati industriale, agricole, de prestari servicii sau de proiectare-cercetare, este obligatoriu sa exista cate o trusa la cel mult 25 de angajati.


Nu aveti suficiente truse sanitare de prim ajutor? Este vorba despre un risc pe care nu il neglijam pentru ca este vorba despre un domeniu cu care ITM-ul nu se joaca.


Pe piata circula truse de prim ajutor contrafacute, truse care nu indeplinesc conditiile stabilite de Ministerul Sanatatii si Familiei, prevazute in Anexele 1 si 3 ale Ordinului 427/2002.

Conditii prevazute de Ordinul 472/2002:

1)Trusa sanitara se compune dintr-o cutie din material plastic, cu colturi si muchii rotunjite, in care sunt depozitate instrumente si materiale sanitare, medicamente si materiale diverse.

2)Cutia trusei sanitare trebuie sa fie rigida, realizata din material plastic rezistent, cu marginile si colturile rotunjite. Ea trebuie:
a) sa asigure etanseitatea corespunzatoare pentru protejarea continutului fata de praf si umezeala printr-un sistem de inchidere ferm;
b) sa fie inscriptionata, vizibil de la o distanta de minimum ... citeste continuarea aici >>>

Si este de ajuns sa ne imaginam ca in firma noastra se poate produce un accident de munca si noi sa nu detinem trusa de prim ajutor. Consecintele sunt grave si totul se transforma in act de neglijenta care va ajunge direct in fata instantei.


Pentru cei care inteleg gravitatea situatiei si inca nu au trusa sanitara de prim-ajutor in dotare, solutia se afla aici.


Aflati aici ce contin trusele sanitare de prim ajutor si cum puteti intra in posesia lor cat mai rapid cu putinta >>> Trusa sanitara de prim ajutor, completa si omologata de Ministerul Sanatatii>>>


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Trusa sanitara de prim-ajutor se livreaza in cel mai scurt timp catre firmele noastre. Ati comandat o trusa omologata?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016