Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Criza vine pe furis, dar pleaca trantind usa

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 26 Ian. 2010
Tags: 2010

Cea mai buna gluma din 2010 am auzit-o exact cand artificiile ne ardeau retina si ne asurzeau urechile. La multi ani, sanatate, sa ai noroc toate cele 365 de zile. Auzi, da anul asta e an ...

Cea mai buna gluma din 2010 am auzit-o  exact cand artificiile ne ardeau retina si ne asurzeau urechile. „La multi ani,  sanatate, sa ai noroc toate cele 365 de zile. Auzi, da’ anul asta e an bisect?“. Si raspunsul nu a intarziat. „La cat de prost se anunta, ar fi culmea ghinionului sa mai fie si an bisect“.

12 luni, 52 de saptamani, 365 de zile.

Atat va fi alaturi de tine Newsleterul Contabilului 2010, pentru ca am promis ca vei primi toate raspunsurile de care ai nevoie. Si asa va fi!

 

S-a ras, dar intr-un ton optimist. Nu trecusera decat cateva secunde din 2010 si aveam deja o veste buna. Cu sau fara bonuri de masa, salarii inghetate, ore suplimentare, somaj crescut, vom „chiuli“ o zi de la criza.

Este o realizare, mai ales dupa ce (eu, personal, recunosc) ma speriasem ascultand bancul spus de Traian Basescu la „televiziunea poporului“ despre criza de la noi din tara. (Pentru cine a fost om normal si a ratat acel moment, presedintele a explicat cum marele sef american, cel neamt  si cel roman il intreaba pe Dumnezeu cand se va termina criza.

La primii doi calculeaza ingerii si fiecaruia i se spune: „Din pacate, nu in mandatul tau“. La Basescu, verdictul dat de Dumnezeu a fost „din pacate, nu in mandatul meu“). Asa cum bine spunea cineva, criza e o stare de spirit.

A ta sau a portofelului tau. Depinde cum alegi sa privesti problema. Puteam sa ne gasim acum in 2012 si sa ne streseze jumatate de planeta cu frica de Apocalipsa, plus ca acela este intr-adevar an bisect. Nu pot decat sa va urez „Criza fericita!“.

Va dati seama ce mult vom aprecia bunastarea dupa ce am trecut printr-un astfel de moment? Priviti-l ca pe un fel de post de Craciun. Dupa ce se termina, vin sarmalele si carnatii.

Asadar, putintica rabdare. Si ciuliti urechile. Imediat ce auziti ca se tranteste usa in spatele ei trebuie sa ne punem pe petrecut.

Articol adaugat la 26 ianuarie 2010

Articol preluat din Newslettereul Contabilului 2010  nr. 3/ ianuarie 2010

Drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului acestui articol apartin Editurii Rentrop & Straton. Articolul poate fi preluat in limita a 500 de caractere, cu conditia sa fie insotit de textul: "Sursa: Portalul Infotva.ro" si link catre www.infotva.ro . In caz contrar, vom actiona conform legilor privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Criza vine pe furis, dar pleaca trantind usa":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016