Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Investitii sigure: pretul aurului, in crestere masiva

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Mihaela Pascu la 17 Aug. 2011
Tags: pretul aurului, investitii aur, criza datorii

Piata aurului a ajuns deja la o cota semnificativa, ca urmare a cererii speculative din partea investitorilor. Potrivit analistilor de pe piata americana, aceasta cerere face ca aurul sa ajunga


Piata aurului a ajuns deja la o cota semnificativa, ca urmare a cererii speculative din partea investitorilor. Potrivit analistilor de pe piata americana, aceasta cerere face ca aurul sa ajunga intr-un punct critic in care pretul ar putea atinge valori neasteptat de mari.

Un astfel de analist financiar, Dean Junkans, considera ca ar trebui deja tras un semnal de alarma deoarece s-ar putea ajunge din nou la o bula care ar putea sa explodeze si care ar duce la un dezastru economic. Aurul a ajuns deja la pretul record de  1,817,60 dolari/uncia pe data de 11 august pe fondul escaladarii crizei datoriilor suverane europene si americane

Atat George Soros, cat si Erich Mindich, miliardari celebri, si-au redus inca de pe acum detinerile in fondul  fondul SPDR Gold Trust dupa ce pretul aurului a crescut in ultimele luni, lasand pachetul principal de actiuni al mega-fondului miliardarului John Paulson.

In paralel, mai multe tari, printre care se numara Mexic, Rusia, Tailanda, Coreea de Sud sau Kazahstan, si-au marit in luna iulie rezervele de aur in urma unor investitii de ordinul miliardelor. Un studiu realizat de banca elvetiana UBS arata ca 60% dintre clientii bancii elvetiene se asteapta ca aurul sa fie tranzactionat la peste 1.800 dolari/unica la sfarsitul anului.
Autor: Mihaela Pascu

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul " Investitii sigure: pretul aurului, in crestere masiva":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016