Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Masura 1 va fi relansata pe 25 octombrie 2021. Preinscrierea in aplicatie incepe din 18 octombrie 2021

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 13 Oct. 2021 Exclusiv
Masura 1 va fi relansata pe 25 octombrie 2021. Preinscrierea in aplicatie incepe din 18 octombrie 2021
Tags: relansare masura 1, masura 1 microgranturi

Ministerul Econonomiei, Antreprenoriatului si Turismului informeaza ca Masura 1 Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin OUG nr. 130, va fi relansata in data de 25 octombrie 2021, ora 10:00.

Din data de 18 octombrie 2021, va incepe etapa de preinscriere pe platforma https://granturi.imm.gov.ro/auth/login.

Procedura de implementare a Masurii 1 “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile”, care reprezinta ghidul aplicantului, se afla in prezent la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE), pentru obtinerea avizului final premergator aprobarii si publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei. 

Aceasta a fost conceputa conform prevederilor legislative in vigoare, respectiv OUG 130/2020 completata si modificata ulterior, precum si in baza propunerilor si sugestiilor transmise de mediul de afaceri in perioada in care a fost pusa in dezbatere publica.

Dupa obtinerea avizului de la MIPE, MEAT va transmite procedura spre publicare in Monitorul Oficial. In acelasi timp, pana la data de 18 octombrie 2021 aplicatia creata de STS va fi testata,  astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor in momentul lansarii.

Din data de 18 octombrie 2021, aplicatia va permite crearea profilului, user-ului si parolei, pentru noile categorii de beneficiari. Acestia vor inregistra cu semnatura electronica atat datele reprezentantului legal/imputernicit, cat si datele firmei infiintate in anul 2019/II/IF/profesii liberale. Se vor putea inregistra si ceilalti aplicanti elibili care nu aveau cont pe platforma electronica.

Relansarea Masurii 1 va avea loc pe data de 25 octombrie 2021, incepand cu ora 10.00, timp de 30 zile calendaristice de la demararea inscrierii, pana la ora 20.00 a ultimei zile de inscriere, cu posibilitatea de prelungire a termenului pana la epuizarea bugetului.


Sursa: MEAT
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Masura 1 va fi relansata pe 25 octombrie 2021. Preinscrierea in aplicatie incepe din 18 octombrie 2021":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016