Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Vom redeveni granarul Europei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 09 Dec. 2009
Tags: uniunea europeana

E clar ca Uniunea Europeana ne vrea mai activi in domeniul agriculturii. Dupa 20 de ani in care am pierdut toate pariurile cu acest domeniu, vorba unui fost prim ministru, iata ca scoatem din nou ...

E clar ca Uniunea Europeana ne vrea mai activi in domeniul agriculturii. Dupa 20 de ani in care am pierdut toate pariurile cu acest domeniu, vorba unui fost prim ministru, iata ca scoatem din nou capul la lumina, precum incolteste graul.

Dacian Ciolos este un fost ministru care a incercat multe. S-a lovit de lipsuri, de mentalitati, de indolenta. Din noua pozitie, sunt sigur ca va reusi mai mult.

Eu zic ca merita felicitat, incurajat si sustinut. Hai Romania!:-)

“Fostul ministru roman al Agriculturii a obtinut portofoliul dorit in viitoarea Comisie Europeana. Componenta noii Comisii Europene a fost anuntata oficial astazi de Jose Manuel Barroso, potrivit AFP. in varsta de 40 de ani, Dacian Ciolos este inginer agro-economist, si-a facut studiile in Franta si este doctorand in Economia dezvoltarii agricole, agro-alimentare si rurale. Agricultura, portofoliul obtinut de tara noastra, este unul dintre cele mai importante din blocul comunitar si are alocat pentru anul viitor aproape o treime din bugetul Uniunii Europene.

Presa franceza dadea ca sigura nominalizarea lui Ciolos pentru portofoliul de Agricultura. Jean Quatremer, jurnalist la cotidianul francez “Liberation”, scria pe blogul sau, ca romanul va primi portofoliul gratie sustinerii Frantei.” (Evenimentul zilei)

Florin Campeanu

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Vom redeveni granarul Europei":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016