Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

HG nr. 720/2015 privind modificarea art. 23 din Regulamentul de organizare si functionare a Administratiei Fondului pentru Mediu

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 30 Sep. 2015 Exclusiv
Tags: fondul pentru mediu, cheltuieli, institutii publice

HG nr. 720/2015 privind modificarea art. 23 din Regulamentul de organizare si functionare a Administratiei Fondului pentru Mediu, aprobat prin HG nr. 1/2006.


Hotararea Guvernului nr. 720/2015 pentru modificarea art. 23 din Regulamentul de organizare si functionare a Administratiei Fondului pentru Mediu, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 1/2006 a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 684 din 9 septembrie 2015.

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 5 alin. (3) din Ordonanta Guvernului nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autoritatile administratiei publice si institutiile publice, aprobata cu modificari prin Legea nr. 247/2002, cu modificarile si completarile ulterioare,

Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.

Articol unic. - Articolul 23 din Regulamentul de organizare si functionare a Administratiei Fondului pentru Mediu, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 1/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 13 din 6 ianuarie 2006, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„Art. 23. - (1) Normativele proprii de cheltuieli de natura celor care fac obiectul Ordonantei Guvernului nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autoritatile administratiei publice si institutiile publice, aprobata cu modificari prin Legea nr. 247/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, se stabilesc cu aprobarea ordonatorului principal de credite al Administratiei Fondului, cu respectarea prevederilor acestui act normativ.

(2) Pentru activitatile specifice de urmarire si control al implementarii proiectelor finantate din Fond, precum si pentru incasarea creantelor Fondului, care implica deplasari in teritoriu, Administratia Fondului dispune de un numar de 10 autoturisme, cu un consum maxim lunar de carburanti de 300 litri/autovehicul.”

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemneaza:
Ministrul mediului, apelor si padurilor,
Gratiela Leocadia Gavrilescu

Ministrul finantelor publice,
Eugen Orlando Teodorovici

Bucuresti, 2 septembrie 2015.
Nr. 720.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "HG nr. 720/2015 privind modificarea art. 23 din Regulamentul de organizare si functionare a Administratiei Fondului pentru Mediu":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016