Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANOFM: Peste 53.000 mii de locuri de munca vacante la nivel national si 222 disponibile in Spatiul Economic European

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 23 Mar. 2023
ANOFM: Peste 53.000 mii de locuri de munca vacante la nivel national si 222 disponibile in Spatiul Economic European
Tags: locuri de munca in romania, locuri de munca in europa

Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), sunt disponibile 53.304 locuri de munca la nivel national si 222 in reteaua EURES.

53.304 locuri de munca vacante la nivel national 


Cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru:

  • muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor (3.236);
  • muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet (2.809);
  • agent de securitate (2.339);
  • curier (2.255);
  • lucrator comercial (2.191);
  • manipulant marfuri (1.772);
  • muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii (1.700);
  • muncitor necalificat in industria confectiilor (1.482);
  • fierar betonist (970);
  • agent curatenie cladiri si mijloace de transport (852). 

Din cele 53.304 locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca,
2.855 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer in diferite domenii de activitate; programator; consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist in economie generala; contabil; referent de specialitate financiar-contabilitate etc.),
9.470 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (lucrator comercial; curier; conducator auto transport rutier de marfuri; casier; vanzator etc), 11.984 pentru persoanele cu studii profesionale (fierar betonist; confectioner asamblor articole din textile; tamplar universal; zidar rosar-tencuitor; lacatus mecanic etc.),
restul de 28.995 locuri de munca fiind destinate persoanelor fara studii sau cu studii primare/gimnaziale (muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor; agent de securitate; muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii; muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet; muncitor necalificat in industria confectiilor etc). 

ANOFM precizeaza faptul ca baza de date este dinamica, actualizandu-se in timp real in functie de locurile de munca declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum si de numarul repartitiilor emise in vederea ocuparii.

Oferta locurilor de munca vacante la nivel national poate fi accesata pe site-ul www.anofm.ro in sectiunea Locuri de Munca Vacante. 

222 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European 

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 222 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:


Norvegia – 121 locuri de munca pentru: bucatar; manager departament; manager bucatarie; sofer de cisterna; brutar; patiser; chef; muncitor in productia de crabi; muncitor in productie; 

Austria – 52 locuri de munca pentru: instalator sanitar/aer conditionat; muncitor calificat in domeniul mecanicii; operator masina; receptioner; ajutor bucatar; bucatar; camerista; barman; chef de rang/manager restaurant; ospatar/chelner; ajutor ospatar;
Finlanda – 26 locuri de munca pentru: muncitor in productia de carnati; muncitor necalificat – culegator de capsuni; 

Germania – 17 locuri de munca pentru: asistent medical generalist sau asistent medical de radiologie; asistent medical; farmacist; lucrator in bucatarie; bucatar; ospatar; ajutor gradinar; gradinar; mecanic instalatii pentru refrigerare; electrician;
Olanda - 6 locuri de munca pentru: operator cnc; personal curatenie. 

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca Spatiul Economic European pot consulta ofertele accesand www.anofm.ro/EURES. 

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta ale caror date de contact se afla pe site-ul www.anofm.ro. 




Sursa: ANOFM

Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANOFM: Peste 53.000 mii de locuri de munca vacante la nivel national si 222 disponibile in Spatiul Economic European":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016