Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cine ia contabilii peste picior?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Sep. 2011 Exclusiv
Tags: contabil, contabili

"E produsul gandirii contabililor cu manecute!" ... "O abordare strict contabiliceasca. Deci limitata!" ... "Au pus un contabil la Sanatate!" ..."Nu le spune bancuri despre ei, pentru ca nu au simtul umorului!"

De cate ori ati auzit astfel de expresii? De cate ori au fost ele vehiculate mai ales in mass-media? Cat de nedreapta este aceasta stampila pusa pe fruntea a zeci de mii de profesionisti romani fara de care companiile romanesti nu ar putea functiona? Cat de stupid trebuie sa fii ca sa imbraci intr-o nuanta peiorativa termenul "contabil"?

Nu, contabilii nu sunt firi prozaice, lipsite de rima! Pe langa munca de Sisif pe care o depun zilnic intr-o economie romaneasca in care sistemul de taxe si impozite se afla de mai bine de 20 de ani intr-o continua miscare browniana, contabilii sunt Oameni! Oameni facuti din ribozomi si mitocondrii, la fel ca toti ceilalti.

Printre contabilii din Romania, vom gasi la fel de multi pasionati de muzica, poezie, arta si frumos ca si printre specialistii din alte branse de intelectuali. Lucrul cu monografiile contabile nu exclude capacitatea de a simti, de a recepta minunile lumii si de a-i darui acesteia inapoi zambet, bunatate si nectar de idei.

Intamplarea face ca am multi prieteni contabili si multi membri ai familiei contabili. Si ceea ce pot sa va spun este ca - a naibii coincidenta! - absolut toti acesti oameni se constituie de fiecare data in cei mai incantatori parteneri de dialog, indiferent de subiectul ales. Sunt oameni alaturi de care nu m-as putea plictisi vreodata.

Iar daca presa centrala nu gaseste important sa vorbeasca, macar in treacat, despre contabili nici macar cu ocazia Zilei Contabilului, noi, cei care lucram zilnic pentru dumneavoastra in cadrul redactiilor Contabilul.ro, InfoTVA.ro, Fiscalitatea.ro, LegislatiaMuncii.ro si MonitorulJuridic.ro, va uram "La Multi Ani frumosi!" si va asiguram de intregul nostru respect!

De asemenea, va anuntam cu aceasta ocazie ca am creat un departament redactional special, intitulat "Human Media", in cadrul caruia o echipa inimoasa va lucra zi de zi pentru a va pune la dispozitie, pe portalurile, in newsletter-ele si in revistele gratuite de care ne ocupam, tot ceea ce va defineste ca fiinta umana si tot ceea ce trece dincolo de profesia de contabil.

Tocmai pentru ca, inainte de a fi contabili, sunteti Oameni, intelegem sa va aratam intreaga noastra consideratie oferindu-va zilnic, pe langa articolele de stricta specialitate, si articole din "Zona libera de Contabilitate, Taxe si Impozite".

O zi, o saptamana si o toamna asa cum vi le doriti!

Liviu Plesoianu,
Redactor-sef al Retelei Portalurilor de Business Manager.ro
Contabilul.ro
InfoTVA.ro
Fiscalitatea.ro
LegislatiaMuncii.ro
MonitorulJuridic.ro
MarketingPortal.ro

liviup@rs.ro
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cine ia contabilii peste picior?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016