Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Examenul CECCAR 2024. Teste rezolvate, exact in genul celor care se dau la examen

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 18 Mar. 2024
Examenul CECCAR 2024. Teste rezolvate, exact in genul celor care se dau la examen
Tags: examen ceccar, examen ceccar 2024

Un eveniment de o importanta majora pentru cariera dvs., examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 esteun examen obligatoriu pentru obtinerea calitatii de expert contabil,a carui promovare creeaza in fiecare an mari probleme candidatilor. Procentul celor admisi este in general sub 20%!

Examenul realizeaza practic o selectie foarte dura si asa se si explica de ce, odata trecut de acest hop, intrati intr-un grup de profesionisti extrem de bine vazuti (si de bine platiti). In calitate de expert contabil capatati o competenta, o credibilitate si un respect cu care putine profesii se pot lauda! 

 

Marea problema este insa ca nu puteti avea acces la acest statut pana nu promovati examenul mai sus mentionat! Dar nu va faceti griji: va oferim un instrument de pregatire extraordinar de eficient, care pur si simplu va garanteaza reusita – lucrarea pe stick Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 cu 100 de intrebari reprezentative, de mare actualitate si rezolvate impecabil. 
 

3 avantaje esentiale pe care vi le ofera lucrarea Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 cu 100 de intrebari reprezentative:

 

Avantajul nr. 1
 

Cele 100 de teste-grila sunt exact in genul celor care se dau la examen!

 

Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:

  • contabilitate;
  • fiscalitate; 
  • drept; 
  • evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
  • audit; 
  • expertiza contabila; 
  • doctrina; 
  • deontologia profesiei contabile. 

Avantajul nr. 2


 

Solutiile testelor sunt insotite de comentarii ale unor specialisti de top!

 

Intr-adevar, pe stick gasiti nu numai raspunsurile corecte, ci si comentarii ale unor specialisti de top care va vor ajuta sa intelegeti exact de ce se aplica o anumita solutie, si nu alta. Asimiliarea raspunsurilor corecte este astfel mult mai facila!

 

Ganditi-va ca rata de promovabilitate de doar 20% mentionata mai sus are in mod sigur drept cauza si lipsa accesului candidatilor la asemenea comentarii ale specialistilor. Avantajul lucrarii pe care v-o oferim devine astfel evident.

 


Avantajul nr. 3
 

Comentariile specialistilor va permit sa depistati imediat intrebarile-capcana!

 

Poate ca lucrurile vi se par destul de simple atunci cand parcurgeti la repezeala textul unui Ordin ANAF sau niste norme de aplicare si credeti ca ati inteles perfect cum stau lucrurile. Dar, va garantam, situatia se schimba radical atunci cand va treziti in fata unei intrebari-capcana, cu variante de raspuns foarte asemanatoare si, deci, derutante.

 

Aici doar cunostintele si experienta unor specialisti va pot ajuta. Iar vestea buna este ca lucrarea Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 va permite sa treceti plin de siguranta peste asemenea intrebari.


Verificati-va cunostintele!

Exemple de intrebari prezentate in lucrarea Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 cu 100 de intrebari reprezentative


1. O persoana fizica inchiriaza in luna martie 2024 un imobil catre o persoana juridica. Chiria lunara: 2.000 lei. Chiria se achita in luna martie 2024. Determinati impozitul datorat de persoana fizica si modul de declarare si plata.

2. O societate inregistreaza la 31.12.2023 urmatoarele:

  
Pierdere contabila: 120.000 lei

Pierdere fiscala: 140.000 lei

In anul 2024 inregistreaza un profit impozabil in suma de 100.000 lei.

Precizati care este impozitul pe profit datorat in anul 2024 si pierderea fiscala ramasa de reportat.


3. O entitate dobandeste o proprietate prin contract de vanzare cumparare incheiat in luna ianuarie 2024. Precizati ce obligatii are entitatea cu privire la proprietatea obtinuta. De la ce data datoreaza impozit pe cladiri?

4. Un contribuabil depune o contestatie impotriva unui act administrativ fiscal. Pana la solutionare acesta constata ca motivele de fapt si de drept nu au fost prezentate in totalitate si doreste sa revina asupra acestora. Este posibil sa retraga aceasta contestatie si sa depuna o noua contestatie? Daca da, precizati termenul in cadrul caruia poate depune o noua contestatie.


5. Precizati cand intervine exigibilitatea TVA pentru urmatoarele operatiuni:

-Achizitii intracomunitare de bunuri
-Incasarea unui avans
-Vanzarea unui bun cu plata in rate, pentru care transferul de proprietate intervine la data ultimei plati
-Retragere numerar dintr-un aparat automat de cafea
-Livrari de bunuri in baza unui contract de consignatie


6. Precizati asupra caror produse se datoreaza accize armonizate si accize nearmonizate. Definiti regimul suspensiv de accize.


7. O societate inregistrata in scopuri de TVA, cu perioada lunara la TVA, efectueaza in luna februarie 2024 urmatoarele operatiuni:

-Achizitioneaza cereale (secara cod NC 1002) de la o persoana inregistrata in scopuri de TVA, valoare 15.000 lei, fara TVA
-Achizitioneaza fructe in valoare de 2.500 lei, fara TVA
-Livreaza bauturi alcoolice (vin) in valoare de 7.000 lei, fara TVA.


Determinati TVA de recuperat sau de plata aferenta lunii februarie 2024.


Solutia este una singura. O pregatire adecvata, profesionista si mai ales eficienta, cu ajutorul lucrarii pe stick Examenul de acces la stagiul CECCAR 2024 cu 100 de intrebari reprezentative. Contine raspunsuri clare, temeiuri legale, comentarii care elimina orice ambiguitati.

 
Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Examenul CECCAR 2024. Teste rezolvate, exact in genul celor care se dau la examen":
Rating:

Nota: 4.83 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016