Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ghidul Contabilului - Solutii practice din TVA

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 08 Mai. 2013 Exclusiv
Tags: solutii practice din tva, spete fiscal-contabile, spete contabili, spete contabilitate, spete tva

Meseria de contabil implica eforturi incredibil de serioase, investitii peste investitii, educatie constanta si multa determinare sa tii piept tuturor modificarilor care iti afecteaza activitatea profesionala. Mai presus de orice, contabilii reprezinta profesionisti pentru care timpul este deosebit de pretios. De aceea, noi va propunem o solutie care sa va ajute sa economisiti timp si energie, o solutie pentru cei interesati de domeniul TVA.



Special pentru cei care doresc sa devina experti in TVA, s-a lansat ghidul practic "Ghidul Contabilului - Solutii practice din TVA".

De ce acest ghid? In primul rand, pentru ca extrem de multe intrebari pe care contabilii le adreseaza sunt referitoare la calculul, plata, exigibilitatea, deducerea, rambursarea sau alte 1000 de probleme legate de TVA!

De asemenea, si pentru ca in primele doua luni ale anului, doar in Bucuresti, s-au dat extrem de multe amenzi pentru neplata TVA de catre agentii economici.

Si lista de motive nu se termina aici. Exista numerosi contabili care isi doresc titlul de experti in TVA, asa ca solutia este mai aproape decat va imaginati. Grupul Expertilor contabili din Rentrop&Straton coordonati de catre dl. Adrian Benta, consultant fiscal si expert in problemele de TVA, va propune acum un instrument de lucru inedit si UNIC in felul sau: CD-ul Ghidul Contabilului - Solutii practice din TVA. Un CD care construieste strategii cadru utile in cele mai importante situatii legate de TVA.


Cateva dintre aspectele detaliate in cadrul CD-ului "Ghidul Contabilului - Solutii practice din TVA":


    Cand se percepe TVA in cazul unei activitati economice desfasurate in Romania. Exceptii/scutiri. Studii de caz
    Locul prestarii serviciilor. Conditii/ Proceduri legale/ Solutii
    Justificarea scutirii de TVA in cazul livrarilor comunitare sau exporturilor. Situatii. Temeiuri legale salvatoare. Documente utile
    Deducerea TVA la achizitii. Invins sau invingator? Argumente legale pro si contra
    Ajustarea TVA sau plata TVA. Cazul activelor cu termen lung de utilizare, TVA dedus si scoatere din folosinta economica ulterioara.

Per total, descoperim un ghid esential pentru contabilii care vor sa stie ce au de facut, ce solutii sunt cele mai avantajoase pentru ei, ce solutii sa aplice fara riscuri, care sunt temeiurile legale care ii ajuta sa isi sustina punctul de vedere, cum sa procedeze pentru ca deciziile luate sa fie corecte, rapide si eficiente!

Aflati totul despre acest ghid si ce solutii practice din TVA pot fi ale tale ... detalii chiar aici >>>
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ghidul Contabilului - Solutii practice din TVA":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016