Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Inregistrari contabile, studii de caz rezolvate, monografii contabile, modele de calcul, formulare cu exemple de completare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 24 Mar. 2014 Exclusiv
Tags: studii de caz rezolvate, spete contabilitate, ghid contabilitate

Numaram modificarile aparute in legislatia fiscal-contabila in primele luni ale anului 2014. Sunt extrem de multe si unele dintre acestea pot fi corect interpretate doar de catre contabili cu experienta solida in domeniu. Decizia editorilor Rentrop&Straton a fost de a realiza cel mai cuprinzator consilier de contabilitate, un autentic compendiu de contabilitate care nu iti permite sa scapi nimic din vedere.


Iata doar cateva dintre avantajele oferite de Consilierul Verde al Contabilului, o carte digitala care contine ai mult de 750 de pagini de informatie legislativa privind contabilitatea:   leasing active  situatii financiare contabilitatea impozitelor si taxelor operatiuni de trezorerie fuziunea societatilor comerciale contabilitatea de gestiune Standarde Internationale de raportare financiara capitaluri proprii   venituri TVA.

Consilierul Verde al Contabilului contine:

Definitii si concepte
Legislatie aferenta fiecarui domeniu, reglementari in vigoare
Comentarii si recomandari din partea specialistilor din Grupul de Experti Contabili Rentrop&Straton
Tehnici viabile de implementare a legislatiei in practica de zi cu zi
Sudii de caz rezolvate, exemple de inregistrari contabile corecte si avantajoase, monografii privind cele mai frecvente situatii din activitatea de zi cu zi, din diverse domenii
Portite legislative, facilitati, oportunitati de plata pe minim a impozitelor
Modele printabile de formulare, acte si documente utile, conforme cu legislatia in vigoare
Recomandari privind completarea corecta a declaratiilor si formularelor pentru a evita disensiunile cu functionarii Administratiei Financiare.


Studii de caz rezolvate si care ofera solutii sustinute de temeiuri legale in vigoare, modele de calcul si exemple de inregistrari contabile. Sunt instrumente de lucru care ne ajuta sa dobandim eficienta in munca, maxim confort si siguranta ca amenzile si sanctiunile nu au nicio sansa sa apara pentru firmele si companiile pe care le reprezentam.

Click aici pentru mai multe informatii despre Consilierul Verde al Contabilului>>>

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Inregistrari contabile, studii de caz rezolvate, monografii contabile, modele de calcul, formulare cu exemple de completare":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016