Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Consilier TVA. Proceduri, controle, operatiuni - Obtine abonamentul GRATUIT!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 10 Mai. 2019 Exclusiv
Tags: consilier tva, legislatie fiscal-contabila, portal codul fiscal

Pentru ca modificarile legislatiei fiscal-contabile pot da batai de cap si celor mai profesionisti dintre noi, este important sa stii ca poti obtine toate informatiile de care ai nevoie, explicatii si ultimele noutati legislative in timp util, astfel incat sa nu fii nevoit sa faci niciun compromis cand vine vorba de activitatea contabila.

Pentru orice neclaritati legat de cota impozitului pe dividende, modul de calcul al cheltuielilor de protocol deductibile, dobanzile/majorarile de intarziere, veniturile neimpozabile, impozitarea cu 1% a microintreprinderilor, noile cote de TVA, poti apela cu incredere la unul dintre specialistii nostri! 
 
 
Si, pentru ca stim cat este de important sa comunici asa cum te simti tu cel mai confortabil, vestea buna este ca ai la dispozitie mai multe posibilitati de a intra in contact cu specialistii nostri:
 
  • CONSULTANTA TELEFONICA
Expertii nostri iti stau la dispozitie pentru a raspunde celor mai sensibile situatii pe care le intalnesti in contabilitate, in fiecare miercuri, in intervalul orar 17:15 – 19:15, astfel incat sa obtii raspuns la orice problema de peste zi.
 
  • CONSULTANTA SCRISA
47 dintre cei mai incercati experti in domeniul fiscal-contabil asteapta intrebarile tale. si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai corecte raspunsuri, bazate pe legislatia in vigoare. Ai SIGURANTA ca fiecare intrebare pe care o adresezi este abordata in cel mai corect mod, rapid si eficient, beneficiind de explicatii competente, concrete, in conformitate cu ultimele actualizari ale legislatiei din domeniu.

...citeste aici informatii complete despre cum poti obtine ACCES TOTAL in Portalul Codul Fiscal si Abonament GRATUIT la Consilier TVA! >> click <<  
 

Alte beneficii de care se bucura toti cei care aleg sa colaboreze cu specialistii nostri

 
  • PARTICIPARE LA 1 sau 2 SEMINARII ONLINE interactive (in functie de abonamentul pe care il alegeti)  (sesiune de intrebari si raspunsuri in scris)
Prezentarea celor mai sensibile subiecte fiscal-contabile ale momentului explicatiile si solutiile lectorului la nivel general si particular, in functie de intrebarile participantilor.
  • ACCES la peste 50.000 DE SPETE FISCAL-CONTABILE
Acces la vizulizarea a peste 50.000 de spete din cele mai importante subdomenii din fiscalitate: TVA, impozit pe profit, microintreprinderi, impozitare salarii si contributii, fiscalitate internationala, contabilitate etc 
Portalul are functia de cautare dupa cuvinte cheie, pentru a ne asigura ca gasesti in cel mai scurt timp cu putinta cele mai relevante spete de care ai nevoie!
 
  • NEWSLETTER PORTAL CODUL FISCAL
Newsletteru te va tine la curent cu tot ce se intampla in domeniu! Primesti zilnic sinteza celor mai interesante spete ale momentului, alaturi de solutiile si explicatiile specialistilor! 
 
  • CALENDAR FISCAL-CONTABIL
Pentru ca stim cat este de important sa nu-ti “scape” din vedere vreun termen limita de depunere a documentelor, declaratiilor si rapoartelor pe care le ai de intocmit, am inclus in abonament calendarul fiscal-contabil, care sa te ajute sa scapi de stres, sa te ajute sa te organizezi chiar mai bine in timpul pe care il ai la dispozitie si, mai ales, sa eviti amenzi si penalitati aplicate de ANAF fara nicio mila!

...citeste aici informatii complete despre cum poti obtine ACCES TOTAL in Portalul Codul Fiscal si Abonament GRATUIT la Consilier TVA! >> click <<  
 

Obtine GRATUIT lucrarea Consilier TVA. Proceduri, controle, operatiuni

Lucrarea de baza acopera absolut orice operatiune din sfera de aplicare a TVA
    • Informatie structurata dupa modelul: legislatie comentata si explicata, cu atentionari si recomandari - caz practic - exceptie de la regula;
    • Armonizarea legislatiei referitoare la TVA din Romania cu legislatia aplicabila in Comunitatea Europeana;
    • Subiecte de actualitate tratate cu prioritate:
1. Operatiuni intracomunitare cu bunuri si servicii
2. Livrari terenuri si bunuri imobile in Romania
3. Comert cu autovehicule second-hand
4. Jurisprudenta comunitara si nationala
5. Raportarea fiscala si informativa a operatiunilor
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Consilier TVA. Proceduri, controle, operatiuni - Obtine abonamentul GRATUIT!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016