Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Guvernul majoreaza alocatiile! Sumele ar putea creste cu pana la 20%. Iata ce a declarat Florin Citu

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 29 Iul. 2020 Exclusiv
Tags: cresterea alocatiilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, marti seara, ca Guvernul va incerca sa dubleze alocatiile pentru copii astfel: o majorare intre 15% si 20% de la 1 august, cea de-a doua urmand sa fie aprobata de la 1 ianuarie 2021 si inca una anul viitor.

"Suntem intr-un context dificil, intr-un context global economic ingrozitor. (...) Eu nu cred ca mai gasiti o tara in lume care sa faca ce facem noi astazi, sa venim si sa spunem ca vom creste alocatiile. Dar, in acelasi timp, facem acest lucru, crestem alocatiile si dorim sa le dublam. Dar vom avea o crestere acum, la 1 august, vom avea una substantiala la 1 ianuarie si inca una anul viitor. Vom incerca sa le dublam intr-un timp foarte scurt. stiu ca premierul a spus pana in 20%, cred ca in jurul acestei cifre ne vom stabili, acum cu 1 august, cred ca intre 15% si 20%, acolo suntem", a spus Citu, la B1TV, conform Agerpres.
 
Cresterea alocatiile insemna un efort enorm pentru buget, asa cum mentioneaza Citu, deoarece banii puteau fi directionati catre investitii, care sa creeze valoare si sa asigure plata alocatiilor in viitor.
 
"Oamenii trebuie sa stie ca in acest proiect de lege vine si cresterea din ianuarie si anul viitor. Dar trebuie sa inteleaga ca este un efort enorm pentru buget, pentru ca acestia sunt bani care ar fi putut sa mearga la investitii, investitii care ar fi creat valoare adaugata si ar fi putut garanta cresteri si plata de alocatii in viitor. Avem nevoie de crestere economica ca sa putem sa platim in viitor alte alocatii mai mari, pentru ca, altfel, daca stam doar pe deficite, pe imprumuturi, nu vom ajunge nicaieri", a subliniat Florin Citu.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Guvernul majoreaza alocatiile! Sumele ar putea creste cu pana la 20%. Iata ce a declarat Florin Citu":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016