Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Planul de conturi 2014: Aveti editia de buzunar?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 08 Iul. 2014 Exclusiv
Tags: planul de conturi, editie de buzunar planul de conturi, planul de conturi print

Daca nu il aveti deja, va recomandam sa il achizitionati. Reprezinta cea mai inteligenta achizitie pe care o puteti face in 2014, daca sunteti contabil, economist, specialist in fiscalitate, om de afaceri si nu numai. De ce va recomandam planul de conturi editia 2014 in format de buzunar? Pentru ca editia din 2013 a fost vandut pana la epuizarea stocului, in cateva zile. Au fost vandute mii de exemplare.


"Este simplu de utilizat, gasesti orice cont foarte rapid, nu este niciodata virusat, nu ia 2 minute ca sa se incarce." Iata ce spun specialistii despre noua varianta a planului de conturi.

De ce nu prea folosim planul de conturi pe care il gasim online? Contabilii au dreptate. Nu avem intotdeauna calculatoarele deschise si uneori este perfecta varianta tiparita.

"Este mai rapid astfel si internetul nu merge intotdeauna, calculatorul nu poate fi luat pretutindeni, la intalniri cu clientii nu voi merge cu un teanc de foi.", conform unei doamne contabil. Si adevarul este ca la sedinte si la intalniri, este nevoie de aceasta versiune exceptionala a planului de conturi.

Planul de conturi in varianta de buzunar este usor de luat oriunde, simplu de consultat si realizat in conditii grafice exceptionale.

Beneficiile pe care vi le ofera planul de conturi in varianta tiparita:

1. Nu mai pierdeti timp niciodata, cautand pe calculator si in editii neactualizate. Versiunea prezenta este planul de conturi aprobat prin OMFP nr. 3055/2009.

2. Aveti la indemana un plan de conturi bine organizat, pe sectiuni clare, marcate prin culori distinctive, in forma perfect ordonata.

3. Veti castiga acea imagine pur profesionala in fata superiorilor, colegilor, colaboratorilor, clientilor dvs.! Imaginati-va ca mergeti la sedinte si la intalniri si aveti mereu raspunsurile la toate intrebarile. Scoateti planul de conturi din buzunar si dati raspunsul perfect.

"Planul de conturi 2013 – Editia de buzunar" reprezinta si un cadou fascinant pentru orice contabil! Oferiti-l cu maxima incredere ca efectul va fi unul exceptional, garantat! Este cadoul cel mai util cu putinta!

Comandati propriul dvs plan de conturi in format de buzunar si de birou!


Comenzile se inscriu aici >>>


Acum, in exclusivitate, a aparut si “Planul de conturi 2014 – Plansa de birou a contabilului” in format A1. Reprezinta cel mai nou accesoriu pe care orice contabil trebuie sa il detina in biroul personal! Niciun birou fara aceasta plansa usor de consultat, organizata, cu un design de exceptie!

“Planul de conturi 2014 – Plansa de birou a contabilului” este un produs realizat din hartie de cea mai buna calitate, hartie colorata, lucioasa, rezistenta! Va deveni obiectul care completeaza perfect orice birou al unui contabil profesionist!

Comenzile se inscriu aici >>>

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Planul de conturi 2014: Aveti editia de buzunar?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016