Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Platile pentru Masura 2- Granturi pentru capital de lucru- isi reiau circuitul. Cum vor ajunge banii la beneficiari

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 18 Mar. 2021 Exclusiv
Tags: masura 2 capital de lucru, platile pentru masura 2

Platile pentru Masura 2- Granturi pentru capital de lucru- isi reiau circuitul, conform unui comunicat de presa de pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului.

Hotararea de Guvern 315/2021, privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului (MEAT) a aparut ieri, 17 martie 2021, in Monitorul Oficial.

Guvernul a adoptat actul inca din 10 martie 2021. Potrivit hotararii de guvern, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului are patru mari directii in care va actiona: scheme de ajutor de stat pentru sustinerea mediului privat, reforma companiilor de stat aflate in subordinea Ministerului, debirocratizare si promovarea turismului si a economiei.

Din acest moment, pot veni banii care au fost bugetati in bugetul de stat pentru anul 2021, care a fost promulgat pe 9 martie 2021. Circuitul banilor pentru masura 2 este urmatorul: de la trezorerie catre minister, de unde pleaca inspre agentii, care ii transfera apoi in banci, dupa care ajung in conturile beneficiarilor.

In perioada in care ministerul nu a avut nici buget nici HG de functionare, MEAT a procesat un maximum de dosare de solicitari, astfel incat, odata ajunsi banii, platile catre beneficiari sa se faca cat mai repede.


 
Sursa: MEAT
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Platile pentru Masura 2- Granturi pentru capital de lucru- isi reiau circuitul. Cum vor ajunge banii la beneficiari":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016