Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Persoanele fizice pot beneficia de o reducere de 10% la plata anuala integrala a impozitului pe cladiri, terenuri si mijloace de transport

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 30 Mar. 2021 Exclusiv
Tags: platforma ghiseul ro, reduceri la plata anuala a impozitului

Octavian Oprea, presedintele interimar al Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei, a reamintit, intr-un comunicat de presa de pe site-ul oficial al institutiei, ca persoanele fizice pot beneficia de o reducere de 10% la plata anuala integrala a impozitului pe cladiri, terenuri si mijloace de transport.

„Tin sa reamintesc ca romanii mai au la dispozitie doar 3 zile pentru a beneficia de reducerea de 10% la plata anuala integrala a impozitului pe cladiri, terenuri si mijloace de transport pentru persoanele fizice”, a spus Oprea

Platile se pot face in platforma online Ghiseul.ro, care a inregistrat in data de 29 martie utilizatorul cu numarul 1.000.000 – o persoana fizica din Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti care si-a achitat impozitele. 

De la inceputul anului, peste 230.000 de utilizatori s-au inscris pe www.ghiseul.ro – o medie de aproape 2700 de utilizatori noi in fiecare zi.

„La zece ani de la crearea sa, platforma Ghiseul.ro face istorie, inregistrand astazi recordul absolut pentru administratia publica din Romania: prima platforma digitala a statului roman care ajunge la 1.000.000 de utilizatori. In plus fata de cresterea exponentiala a utilizatorilor noi, in doar trei luni platforma a procesat aproximativ 950.000 de tranzactii, in valoare de aproape 350.000.000 lei. Tot mai multi romani au descoperit ca ghiseul digital este simplu de utilizat, rapid si sigur”, a precizat Octavian Oprea, presedintele interimar al Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.

Utilizatorul cu numarul 1.000.000 va fi invitat de onoare la evenimentul de aniversare a unui deceniu de la implementarea platformei Ghiseul.ro, care va fi organizat in aceasta primavara de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, impreuna cu partenerii de la Asociatia de Plati Electronice din Romania.

Ghiseul.ro este o platforma administrata de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei si sustinuta de APERO – Asociatia pentru Plati Electronice din Romania. 


Sursa: ADR
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Persoanele fizice pot beneficia de o reducere de 10% la plata anuala integrala a impozitului pe cladiri, terenuri si mijloace de transport":
Rating:

Nota: 4.8 din 5 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016