Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Un raport recent arata ca in prezent cele mai vulnerabile monede nationale in ceea ce priveste declansarea unei noi crize pe fondul cele existente deja in zona euro sunt reprezentate de forintul ...
Un raport recent arata ca in prezent cele mai vulnerabile monede nationale in ceea ce priveste declansarea unei noi crize pe fondul cele existente deja in zona euro sunt reprezentate de forintul ungar, zlotul polonez si realul brazilian.
In schimb, atat dolarul taiwanez, cat si peso-ul filipinez si sol-ul peruvian par sa fie ferite de un eventual val al unei noi crize. Cu toate acestea, riscurile nu pot fi negate de nicio tara. Raportul Citigroup mentioneaza ca situatia din Europa trebuie tratata cu maxima seriozitate: "Situatia din Europa a atins un moment critic. Fie liderii zonei euro vin cu o terapie soc, fie situatia se deterioreaza semnificativ".
Acelasi raport mai aminteste ca mai multe monede, printre care si zlotul si forintul, ar putea fi afectate dramatic daca nu se va face o interventie in scopul solutionarii problemelor actuale. Evolutia negativa este deja demonstrata de forintul ungar care a pierdut luna aceasta 4,5 procente in fata dolarului si 1,9% in fata monedei europene, ca urmare a cererii emise de Grecia de a primi un al doilea pachet de finantare din partea UE.
Abonament PortalContabilitate ro - abonament 12 luni
Operare SAGA Exemple practice si recomandari
Planul de conturi general Functiunea si corespondenta conturilor
In prezent, forintul se afla intr-un top al celor 20 de valute care ar avea de suferit in cauza acumularii datoriilor de stat din zona euro. In acelasi timp, raportul Citigroup a calculat si gradul de vulnerabilitate a monedelor cu un raport dintre rezervele valutare ale unei tari si suma dintre deficitul de cont curent si datoriile care ajung la maturitate in termen de un an de zile.
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Rating:
Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Articole similare
China poate oricand sa stopeze criza din zona euroArticole similare
O noua taxa care s-ar putea aplica intr-o tara vecina cu RomaniaUngaria majoreaza cota de TVARecord TVA: Ungaria va majora taxa pe valoarea adaugata la 27% in 2012Atentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"