Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Pentru contabili, varful crizei vine la iarna

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 24 Sep. 2010
Tags: contabili

Contabilii se pregatesc pentru ce e mai rau. La iarna se estimeaza ca se va atinge varful crizei in acest sector. Sute de firme ar putea da faliment. Criza economica nu i-a iertat nici pe contabili. ...


Contabilii se pregatesc pentru ce e mai rau. La iarna se estimeaza ca se va atinge varful crizei in acest sector. Sute de firme ar putea da faliment.

Criza economica nu i-a iertat nici pe contabili. Sute de firme si-au inchis portile in acest an. Insa ce e mai rau, abia acum urmeaza.

"Varful de criza in profesia contabila deci in gestiunea corpului expertilor contabili va aparea acum in T4 2010 si in prima parte a lui 2011", a declarat presedintele C.E.C.C.A.R., prof. univ. dr. Marin Toma.

"Daca varful a fost in economie in 2009, contractele erau in lucru in 2009. S-au discutat contractele in 2010. Deci acum apar greutatile pentru expertii contabili", a mai precizat Toma.

"In conditiile in care criza la nivelul serviciilor, activitatea de servicii inregistreaza o diminuare s-ar putea ca si in profesia contabila punctul sa fie in perioada respectiva", a explicat Florentin Caloian, presedinte al C.E.C.C.A.R. Bucuresti.

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania are in prezent 56 mii de membri. Dincolo de efectele crizei, ceea ce-i ingrijoreaza pe contabilii romani este haosul fiscal.

"Chestiunea care este foarte incurcata azi si prin care trece intreaga tara este legata de acest hatis fiscal. Presa l-a numit haos fiscal ca si cum acum ar fi aparut. Acest haos fiscal domina de mai multi ani.Toata arta noastra este de a sti sa iesim din el", a explicat Marin Toma.

Expertii contabili cer Guvernului sa decida cat mai repede modificarile fiscale pentru 2011.

Fara reglementari predictibile, vom avea haos fiscal, iar investitorii vor ocoli Romania, au avertizat contabilii.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Pentru contabili, varful crizei vine la iarna":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016