Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cum alegi sistemul de incalzire adecvat? AMASS raspunde intrebarilor tale!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ioana Andreea Pavel la 28 Mar. 2016 Exclusiv
Tags: incalzire electrica, pardoseala, amass, sisteme de incalzire electrica

Atunci cand vine vorba despre alegerea sistemului de incalzire, parerile sunt impartite. In general, cel mai intalnit sistem de incalzire este centrala pe gaz cu radiatoare. Cu toate acestea, centrala clasica nu reprezinta cea mai economica si eficienta instalatie de incalzire, dat fiind ca pretul gazului a crescut semnificativ in ultimii ani. Si totusi, cum alegem un sistem de incalzire adecvat? Regula de baza este sa cunoasteti criteriile de aegere a unui sistem de incalzire si sa fiti informat asupra tuturor sistemelor.

Aveti nevoie si de calcule specifice realizate de specialisti pentru a sti care este necesarul de putere termica pentru locuinta dumneavoastra, dar si  alte detalii tehnice importante. AMASS, companie dedicata solutiilor de incalzire mai ieftine decat gazul, poate fi partenerul de incredere pentru dumneavoastra. AMASS este un brand cu traditie pe piata de sisteme de incalzire din Romania, astfel ca aici gasiti cele mai moderne si economice sisteme de incalzire. In plus, specialistii de aici se pot lauda cu o experienta de peste 15 ani, ceea ce garanteaza prestarea acestor servicii ireprosabile.


Inainte de a va prezenta principalii factori de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un sistem de incalzire, iata care sunt ofertele acestei companii. AMASS va pune la dispozitie sisteme de incalzire electrica in pardoseala si radiatoare electrice cu roca vulcanica. Aceste sisteme va aduc numeroase beneficii atat din punct de vedere financiar, cat si din punctul de vedere al confortului termic. Se folosesc cele mai bune materiale si echipamente, durata de viata a sistemelor oferite de AMASS fiind una superioara.

Pe langa pretul de investitie si consumul cat mai redus, exista multe alte aspecte de care trebuie sa tineti cont atunci cand va pregatiti sa alegeti sistemul de incalzire. Specialistii AMASS au intocmit un studiu comparativ, in care sunt prezentate cele mai importante criterii de alegere, raportate la centrala pe gaz, pompe de caldura, centrala termica electrica cu radiatoare, centrala termica electrica cu panouri fotovoltaice si desigur, incalzirea electrica in pardoseala.

 Acest studiu acorda atentie unor factori precum: tipul de combustibil folosit, necesarul de putere instalata cat mai mica, costurile de mentenanta, securitatea, sanatatea si confortul termic, dar si garantia, durata de viata sau esteticitatea. In functie de asteptarile, bugetul si preferintele fiecarui client, se va ajunge la o varianta care sa corespunda cel mai bine criteriilor de selectie individuale.

Concluzia acestei comparatii este ca un consum redus inseamna  un sistem care sa foloseasca principiul inertiei termice( acumularea caldurii si cedarea acesteia treptat asa cum ati intalnit in trecut la radiatoarele de fonta sau sobe). De asemenea, termostatele cu functii inteligente pot aduce economii importante de consum, iar folosirea unei resurse inepuizabile, reprezinta cea mai buna alegere pe termen lung. La toate acestea se mai adauga calitatea de a avea o putere instalata cu 30% mai mica, ceea ce micsoreaza nu doar consumul, cat si investitia in bransament sau echipamentul pentru independenta energetica.

Conform normativelor de proiectare in instalatii termice, sistemul de incalzire care are puterea instalata (necesarul termic) mai mic cu 20-30% decat a celorlalte sisteme este incalzirea electrica in pardoseala aceasta caracteristica aducand si beneficii in consum.
Clientii AMASS au declarat extrem de satisfacuti o medie luna iarna de 400-500 ron/150 mp utili pentru incalzirea electrica in pardoseala care aduce in plus cel mai bun confort termic pentru corpul uman, costuri de intretinere nule, durata de viata si garantia cea mai mare (80 de ani, respectiv 20 de ani garantie) si securitate maxima prin anularea riscurilor de inundatii, explozii, asfixieri.

Pentru mai multe detalii despre alegerea unui sistem de incalzire adecvat, puteti cere ajutorul specialistilor AMASS. Mai multe detalii despre aceasta companie si produsele sale, gasiti pe www.amass.ro!
Ioana Andreea Pavel de Ioana Andreea Pavel
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cum alegi sistemul de incalzire adecvat? AMASS raspunde intrebarilor tale!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016