Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Raportul la Legea bugetului de stat pe 2011, adoptat de comisiile de buget-finante

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Dec. 2010
Tags: legeqa bugetului

Comisiile de buget-finante din Senat si Camera Deputatilor au adoptat, duminica, cu 25 voturi "pentru" si 21 voturi "impotriva", raportul la proiectul Legii bugetului de stat pe anul ...

Comisiile de buget-finante din Senat si Camera Deputatilor au adoptat, duminica, cu 25 voturi "pentru" si 21 voturi "impotriva", raportul la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2011.

Parlamentarii au admis, la acest proiect de lege, o serie de amendamente, unele la propunerea opozitiei.

Comisiile de buget-finante au respins peste 11.000 de amendamente

Membrii comisiilorau respins un numar de 11.400 de amendamente formulate de senatori si deputati, a precizat, duminica, presedintele Comisiei pentru buget din Camera Deputatilor, Viorel Stefan.

"Deci avem front de lucru pentru plen, saptamana viitoare", a conchis deputatul PSD, care a condus duminica sedinta comisiilor reunite pentru buget-finante.

Viorel Stefan a mentionat ca, in opinia sa, sansa ca cele 11.000 de amendamente sa fie acceptate in plen tinde spre zero.

Sambata, dupa suspendarea sedintei comisiilor, la orele pranzului, deputatii si senatorii opozitiei au revenit la lucrari, dupa ce au primit acordul reprezentantilor puterii pentru cateva amendamente cu privire la criteriile de alocare a sumelor pentru autoritatile locale si posibilitatea ca microintreprinderile sa opteze pentru un impozit de 3% din cifra de afaceri.

Bugetele propuse de Executiv pentru ministere au fost pastrate de comisiile de buget-finante, concesiile acceptate de titularii ministerelor si de Ministerul Finantelor fiind realocari intre diverse capitole de cheltuieli, in interiorul sumei alocate initial, cum a fost cazul bugetelor Ministerului Agriculturii si Ministerului Sanatatii.

De asemenea, bugetul Ministerului Finantelora fost votat in cuantumul propus de Guvern, dar cu un amendament prin care se prevede ca incadrarea in numarul maxim de posturi in minister, prevazut pentru 2011, se va face in trei luni de la adoptarea legii bugetului.

Sursa: MEDIAFAX

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Raportul la Legea bugetului de stat pe 2011, adoptat de comisiile de buget-finante":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016