Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANAF in focul examenului. Cum s-au descurcat angajatii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 13 Iul. 2011
Tags: reorganizare anaf, examen anaf, comisari anaf, vamesi

Cei mai multi dintre comisarii Garzii Financiare care au trecut luni prin prima parte a examenului organizat de ANAF au reusit sa obtina o nota de trecere astfel incat rata de promovare este de peste ...


Cei mai multi dintre comisarii Garzii Financiare care au trecut luni prin prima parte a examenului organizat de ANAF au reusit sa obtina o nota de trecere astfel incat rata de promovare este de peste 90%. Chiar daca au existat si sectii in care rata de promovare a fost de 100%, in judetul Timis s-a constatat cel mai mic grad de promovare, de 67%.

Cei 1.065 comisari ai Garzii Financiare care au sustinut examenul scris la inceputul acestei saptamani sunt cei care au primit preaviz si care vor afla, dupa proba orala, daca isi pastreaza locul de munca din cadrul Garzii sau daca vor fi nevoiti sa plece acasa.

Comisariatul General al Garzii Financiare a trimis in examen 30 de comisari, acestia trecand cu totii de examenul scris. Si in Giurgiu, Iasi si Caras Severin s-au inregistrat cote maxime de promovare, iar in Bucuresti, un comisar superior a obtinut punctajul maxim de 100 de puncte.

Partea a doua a examenului va avea loc in data de 5 iulie cand vor fi testate "abilitatile de comunicare, capacitatea de analiza si sinteza si abilitatile impuse de functie" ale candidatilor.

Sebastian Oprescu, presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici, a declarat ca obiectivitatea examenului se va vedea vineri, 5 iulie, dat fiind faptul ca la oral se pot face mai greu contestatii.

Toti cei care isi vor pierde posturile in urma acestui examen vor intra in Corpul de rezerva al Functionarilor Publici si  vor primi o lista cu posturile vacante din administratia publica din tara, avand astfel la dispozitie locuri in primarii sau prefecturi, in situatia in care exista locuri vacante.

Ca urmare a reorganizarii ANAF, vor fi desfiintate 4.927 de posturi din totalul de 34.027, iar din cei 5.000 de angajati ANAF cu preaviz, vor pleca acasa 2.000. Cei care vor da examen in perioada urmatoare sunt angajatii din cadrul Directiilor Finantelor Publice, numarul celor care se asteapta sa fie disponibilizati fiind de 1.100. In cele din urma, cei care vor mai avea de dat examen sunt vamesii, 600 dintre acestia urmand sa ramana fara un loc de munca in cadrul ANAF.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANAF in focul examenului. Cum s-au descurcat angajatii":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016