Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANOFM: Ce aplicatii vor fi indisponibile in perioada 30.08.2024 - 06.09.2024

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 30 Aug. 2024
ANOFM: Ce aplicatii vor fi indisponibile in perioada 30.08.2024 - 06.09.2024
Tags: anofm, aplicatii online indisponibile, anunt anofm

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca(ANOFM) informeaza ca, in perioada 30.08.2024 06.09.2024, vor fi indisponibile mai multe aplicatii si instrumente informatice.

Este vorba despre urmatoarele:

- Platforma Servicii Online Angajatori (S.O.A.) pentru accesarea Aplicatiei Sistemul Electronic de Mediere a Muncii (S.E.M.M.) pentru declararea locurilor de munca vacante in conformitate cu Legea Nr. 76/2002;

- Aplicatia Registrului electronic de evidenta a contractelor de Internship in conformitate cu Legea Nr. 176/2018.

Dupa aceasta perioada, clientii ANOFM vor folosi aplicatiile si instrumentele informatice din Platforma Unica de Livrare a Serviciilor (PULS), platforma vizibila pe noul Website al www.anofm.ro .

PULS integreaza serviciile dedicate angajatorilor prin asigurarea in principal a urmatoarelor tipuri de functionalitati:

- Depunerea de documente, in format electronic, in vederea beneficierii de masuri de stimulare a ocuparii fortei de munca (subventii, prime, alte stimulente financiare) oferite de ANOFM;

-Declararea locurilor de munca vacante, precum si a serviciilor integrate de mediere a muncii pentru a facilita selectia sau identificarea automatizata a potentialilor candidati in vederea ocuparii;

- Profilarea somerilor/persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si informarea acestora cu privire la evolutiile pietei muncii, parte componenta a procesului de informare si consiliere profesionala, in vederea medierii.

Datele referitoare la ofertele de locuri de munca sau la contractele de Internship din S.E.M.M. si Aplicatia Registrului electronic de evidenta a contractelor de Internship sunt migrate in PULS si vor fi accesibile operatorilor economici ce detineau un cont valid de acces on-line in aceste aplicatii.

De asemenea, PULS ofera somerilor posibilitatea transmiterii on-line a documentelor privind solicitarea unor drepturi si a documentelor justificative prevazute de legislatie pe durata acordarii dreptului, astfel incât sa nu mai fie necesara deplasare acestora la agentiile judetene.

PULS ofera si functionalitati dedicate persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, respectiv informarea acestora despre evolutia pietei muncii, ca parte a procesului de consiliere profesionala si mediere.

Noul website al ANOFM ofera tuturor utilizatorilor o experienta imbunatatita, mai intuitiva si mai accesibila, indiferent de dispozitivul folosit, fie ca este computer, telefon sau tableta.

Site-ul permite utilizatorilor sa schimbe instantaneu interfata intre varianta de limba romana, engleza, germana si franceza.

Institutia precizeaza ca veti fi informati in timp util cu privire la instructiunile de autentificare si utilizare a serviciilor PULS!



Sursa: ANOFM

Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANOFM: Ce aplicatii vor fi indisponibile in perioada 30.08.2024 - 06.09.2024":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Plafoane TVA valabile 2024. Noile limite + Studii de caz

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Plafoane TVA valabile 2024. Noile limite + Studii de caz" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Plafoane TVA valabile 2024. Noile limite + Studii de caz Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Plafoane TVA valabile 2024. Noile limite + Studii de caz"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016