Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cand va fi eliminata subventia la incalzire?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 16 Mai. 2011
Tags: fmi, subventia la incalzire, subventiile la energia termica

Executivul si-a luat angajamentul in fata FMI sa elimine subventiile la energia termica cel tarziu pana la finele lunii august.Alocatiile pentru incalzire vor fi acordate exclusiv persoanelor ...

Executivul si-a luat angajamentul in fata FMI sa elimine subventiile la energia termica cel tarziu pana la finele lunii august.
Alocatiile pentru incalzire vor fi acordate exclusiv persoanelor defavorizate.

"Pana la sfarsitul lunii august, vom imbunatati legislatia astfel incat alocatiile de incalzire sa fie orientate catre persoanele vulnerabile ale societatii, generand economii semnificative la buget", se precizeaza in scrisoarea de intentie convenita cu Fondul.

Subventia pentru producerea energiei termice este acordata in prezent atat de la bugetul de stat, cat si de la bugetele locale.

Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului, a precizat ca problema subventiei la incalzire a fost discutata in sedinta Executivului, stabilindu-se ca ministerele Finantelor, Administratiei si Muncii sa prezinte, in urmatoarele saptamani, variante de lucru privind subventiile la energia termica, tinand cont ca principiul subventionarii nu va mai fi aplicat tuturor persoanelor indiferent de venituri.

In prezent, de la nivel central, Guvernul acopera pana la 45% din cheltuielile cu combustibilul ale producatorilor de energie termica, iar pretul de facturare la populatie difera mult de la o localitate la alta, in functie de pretul de referinta stabilit de catre consiliul local si subventia acordata de fiecare primarie.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cand va fi eliminata subventia la incalzire?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016