Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cazul fostului sef al Garzii Financiare: Ce te faci cu 740.000 euro cand nu poti sa ii justifici?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 04 Iul. 2011
Tags: garda financiara, agentia de integritate, avere nedeclarata, stelica constantin

Autoritatile din cadrul Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au scos la iveala o diferenta semnificativa intre castigurile inregistrate de Stelica Constantin, fostul sef al Garzii Financiare, in ...

Autoritatile din cadrul Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au scos la iveala o diferenta semnificativa intre castigurile inregistrate de Stelica Constantin, fostul sef al Garzii Financiare, in perioada in care a exercitat o activitate, si veniturile care nu se justifica in prezent.

In concret, in urma unei analize facute cu privire la veniturile obtinute de Stelica Constantin in perioada exercitarii functiilor de consilier general in cadrul Consiliului Local Otopeni (2008 - prezent) si comisar sef/director coordonator al Sectiei Garzii Financiare Bucuresti (2009 – 2011),  Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat o diferenta de 3.111.257 lei (aproximativ 740.776 euro) intre averea obtinuta si veniturile realizate in perioadele mentionate mai sus.

Potrivit comunicatului eliberat de ANI catre agentiile de presa, suma totala a incasarilor obtinute de Stelica Constantin in perioada exercitarii functiilor amintite a fost de 315.583 lei, fiind insa identificate si parti de natura nejustificata, in valoare de  3.426.840 lei.

ANI a sesizat deja Comisia de Cercetare de pe langa Curtea de Apel Bucuresti in vederea inceperii actiunii de control cu privire la averea dobandita si veniturile realizate de Stelica Constantin, precum si constatarea starii de incompatibilitate

Validat in trecut ca ocupant al functiei de consilier general in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti prin Hotararea nr. 100/25.06.2004 si in functia de consilier local in cadrul Consiliului Local al Orasului Otopeni prin Hotararea nr. 73/2/18.06.2008, Stelica Constantin a fost recent demis de Sorin Blejnar, presedintele ANAF, de la conducerea Garzii Financiare Bucuresti, cu trei zile inainte de expirarea mandatului de comisar sef al Garzii Financiare.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cazul fostului sef al Garzii Financiare: Ce te faci cu 740.000 euro cand nu poti sa ii justifici? ":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016