Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Clarificari ANPIS privind prelungirea indemnizatiei de crestere a copilului si a stimulentului de insertie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 17 Iun. 2020 Exclusiv
Tags: stimulentul de insertie, indemnizatia de crestere a copilului

Alin Ignat, secretarul de stat in Ministerul Muncii a facut recent, pe pagina oficiala de Facebook, o clarificare cu privire la prelungirea ICC si a stimulentului de insertie.

Astfel:
 
1. ICC si stimulentul de insertie se prelungesc dupa data de 13 iunie DOAR pentru cei care ar trebui sa revina la munca in DOMENIILE RESTRICTIONATE prin deciziile autoritatilor.
 
2. ICC si stimulentul de insertie NU se prelungesc pur si simplu pana la 31 decembrie 2020, ci DOAR in masura in care se mentin restrictii si DOAR in domeniile vizate de acestea.
 
3. Pentru sprijinirea celor care au un loc de munca la care sa revina, dar nu au optiuni pentru ingrijirea/supravegherea copiilor, s-a luat decizia REDESCHIDERII creselor si gradinitelor, atat a celor private cat si a celor DE STAT.
 
“Pe toata perioada starii de urgenta si pana la acest moment, am sprijinit DIN PLIN toate categoriile afectate. Odata cu repornirea majoritatii sectoarelor din economie, decizia CORECTA si SANATOASA pe care am luat-o este de a incuraja revenirea la munca, oferind solutii complementare pentru cei care o fac”, a explicat Ignat.
 
Mai mult decat atat, cei afectati de criza generata de pandemia Covid-19 vor fi sustinuti financiar si in perioada urmatoare.
 
“In continuare venim cu suport financiar consistent pentru cei care inca sunt in IMPOSIBILITATEA de a-si relua activitatea in urma deciziilor autoritatilor.
 
Trebuie sa fim constienti cu totii ca doar prin munca putem reporni motoarele si doar prin contributia fiecaruia putem reveni rapid la NORMALITATE,” a precizat Alin Ignat. 

 
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Clarificari ANPIS privind prelungirea indemnizatiei de crestere a copilului si a stimulentului de insertie":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016