Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Persoanele care nu au un loc de munca pot participa la finalul lunii mai la Bursa Generala a Locurilor de Munca

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 12 Mai. 2022
Tags: bursa generala a locurilor de munca, locuri de munca

La finalul lunii mai persoanele care nu au un loc de munca actual, dar isi doresc sa se angajeze, pot participa la Bursa Generala a Locurilor de Munca, eveniment organizat de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Conform unui comunicat de presa publicat recent de ANORM, Bursa Generala a Locurilor de Munca se va desfasura in 76 de locatii in data de 20 mai 2022. 

Institutia precizeaza faptul ca, in judetul Cluj, actiunea va avea loc in data de 19 mai 2022.

Evenimentul se va organiza in 76 de locatii si se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care doresc sa se angajeze sau sa isi schimbe locul de munca, dupa caz, asigurand interactionarea directa dintre angajatori si solicitantii de loc de munca.

Numarul estimativ al locurilor de munca oferite de agentii economici precum si alte detalii, vor fi publicate in timp util pe site-urile agentiilor judetene/Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca- Bucuresti, precum si pe site-ul www.anofm.ro. 

Reamintim ca la final de aprilie 2022 erau 35.310 locuri de munca vacante la nivel national si 718 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Detalii AICI>>

Baza de date este dinamica, actualizandu-se in timp real in functie de locurile de munca declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum si de numarul repartitiilor emise in vederea ocuparii.


Sursa: ANOFM
Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Persoanele care nu au un loc de munca pot participa la finalul lunii mai la Bursa Generala a Locurilor de Munca":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016