Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANOFM a publicat Calendarul desfasurarii burselor locurilor de munca in 2019

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 08 Mar. 2019
Tags: locuri de munca, bursa locuri de munca, anofm

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a remis un comunicat de presa prin care anunta Calendarul desfasurarii burselor locurilor de munca in anul 2019.

Asadar, ANOFM precizeaza ca, potrivit graficul de desfasurare a burselor locurilor de munca ce se vor desfasura la nivel national in acest an, primul termen va fi in data de 12 aprilie 2019, cand se va organiza la nivel national “Bursa Generala a Locurilor de Munca”. Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare al persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. Astfel, se urmareste corelarea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, existand posibilitatea interactiunii directe dintre angajatori si solicitanti. 
 
Urmatoarea data la care va fi organizata o bursa pentru angajatori si cei aflati in cautarea unui loc de munca va fi 18 octombrie a.c., cand va avea loc “Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi”. Astfel, in luna octombrie vor avea sansa sa isi gaseasca un loc de munca tinerii absolventi. Scopul principal al acestui eveniment este acela de a facilita accesul tinerilor la locurile de munca disponibile pe piata muncii, precum si interactiunea directa a acestora cu agentii economici. 
 
Insa calendarul burselor locurilor de munca nu se limiteaza doar la aceste doua evenimente, anunta ANOFM, precizand ca, la nivelul fiecarui judet, in functie de evolutia pietei muncii locale, de conditiile locale si de solicitarile agentilor economici, vor mai putea fi organizate si alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate. 
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANOFM a publicat Calendarul desfasurarii burselor locurilor de munca in 2019":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016