Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANOFM: Locuri de munca vacante la nivel national si in reteaua EURES la final de aprilie 2022

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 28 Apr. 2022
ANOFM: Locuri de munca vacante la nivel national si in reteaua EURES la final de aprilie 2022
Tags: locuri de munca, locuri de munca vacante

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a actualizat recent, locurile de munca vacante la nivel national si in reteaua EURES la final de aprilie 2022.

 
35.310 locuri de munca vacante la nivel national

Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), sunt disponibile 35.310 locuri de munca la nivel national.

Cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor (2.305); muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet (1.864); manipulant marfuri (1.510); agent de securitate (1.374); lucrator comercial (1.271); muncitor necalificat in industria confectiilor (1.142); muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii (794); fierar betonist (630); conducator auto transport rutier de marfuri (610); confectionerasamblor articole din textile (577).

Din cele 35.310 locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, 2.201 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer in diferite domenii de activitate; consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist in economie generala; programator; manager; contabil etc.), 8.442 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (agent de vanzari; lucrator comercial; sofer de autoturisme si camionete; vanzator; manipulant marfuri etc.), 8.711 pentru persoanele cu studii profesionale (lacatus mecanic; bucatar; ospatar (chelner); sudor; electrician de intretinere si reparatii etc.), restul de 15.956 locuri de munca fiind destinate persoanelor fara studii sau cu studii primare/gimnaziale (muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet; muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor; agent de securitate; muncitor necalificat in industria confectiilor; femeie de serviciu etc.).

Institutia precizeaza faptul ca baza de date este dinamica, actualizandu-se in timp real in functie de locurile de munca declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum si de numarul repartitiilor emise in vederea ocuparii.

Oferta locurilor de munca vacante la nivel national poate fi accesata pe site-ul www.anofm.ro in sectiunea Locuri de Munca Vacante.

718 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 718 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:

Germania - 283 locuri de munca pentru: ospatar; operator utilaje de constructii pentru infrastructura de transport din Germania; muncitor necalificat in constructii pentru infrastructura de transport din Germania; educatoare/ educator; taietor de carne si lucrator in productie;

Belgia - 155 locuri de munca pentru: muncitor necalificat in agricultura; 

Finlanda - 107 locuri de munca pentru: muncitor necalificat - culegator capsuni; lucrator in agricultura; lucrator in metal; muncitor in
productie pentru elemente din beton; mecanic caroserie auto;

Norvegia - 84 locuri de munca pentru: bucatar/chef; chelner; chef; operator CNC pentru masini mari Mazak Integrex; muncitor piscicol; mecanic biciclete; mecanic auto;

Polonia - 39 locuri de munca pentru: montator de instalatii electrice; electronist; operator masina; muncitor depozit – operator stivuitor; asistent productie; operator masina CNC; lacuitor/vopsitor; strungar/frezor; sudor MIG/MAG sau gaz; lacatus; operator CNC; macelar abator vita;

Franta - 27 locuri de munca pentru: culegator sparanghel; tehnician controlul calitatii; tehnician de productie in industria farmaceutica;

Olanda – 15 locuri de munca pentru: constructor corturi; ingrijitor animale; culegator sparanghel; muncitor;

Slovenia – 3 locuri de munca pentru: muncitor intretinere, curatenie cabine WC;

Malta - 2 locuri de munca pentru: dezvoltator interfete IT; proiectant inginer constructii;

Danemarca – 2 locuri de munca pentru: fierar betonist;

Elvetia - un loc de munca pentru: chirurg plastician.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca Spatiul Economic European pot consulta ofertele accesand www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de
resedinta ale caror date de contact se afla pe site-ul www.anofm.ro.



Sursa: ANOFM
Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANOFM: Locuri de munca vacante la nivel national si in reteaua EURES la final de aprilie 2022":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016