Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Comunicat ANOFM: La data de 16 august 2023 erau disponibile 60.228 locuri de munca vacante in Romania si 139 in Spatiul Economic European

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 21 Aug. 2023
Comunicat ANOFM: La data de 16 august 2023 erau disponibile 60.228 locuri de munca vacante in Romania si 139 in Spatiul Economic European
Tags: locuri de munca vacante, comunicat anofm 

Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), sunt disponibile 60.228 locuri de munca la nivel national.

Cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: agent de securitate (4.761); agent comercial (4.384); muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor (3.196); muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet (2.727); curier (2.603); manipulant marfuri (2.435); ambalator manual (2.321); lucrator comercial (2.089); muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii (1.815); agent curatenie cladiri si mijloace de transport(1.193); muncitor necalificat in industria confectiilor(1.050). 

Din cele 60.228 locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, 2.679 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer in diferite domenii de activitate; programator; contabil; functionar administrativ; referent de specialitate financiar-contabilitate etc.), 13.344 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (agent comercial; vanzatort; lucrator comercial; conducator auto transport rutier de marfuri; tehnician mentenanta electromecanica etc), 11.239 pentru persoanele cu studii profesionale (lacatus mecanic; sudor; fierar betonist; confectioner asamblor articole din textile; operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice etc.), restul de 32.966 locuri de munca fiind destinate persoanelor fara studii sau cu studii primare/gimnaziale (agent de securitate; muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor; curier; muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet; muncitor necalificat in industria confectiilor etc). 


Institutia precizeaza faptul ca baza de date este dinamica, actualizandu-se in timp real in functie de locurile de munca declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum si de numarul repartitiilor emise in vederea ocuparii.

Oferta locurilor de munca vacante la nivel national poate fi accesata pe site-ul www.anofm.ro in sectiunea Locuri de Munca Vacante. 

139 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European 

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 139 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:
Austria 77 locuri de munca pentru: sofer de autobuz/autocar; sudor TIG pentru constructie tevi; constructor tevi conform ISO; supraveghetor conducte industriale; sudor TIG/MAG pentru constructie si reparatii rezervoare; masinist, montator instalatii, 

mecanic intretinere instalatii; sudor autogen; montator tevi de termoficare pentru constructii; constructor panouri de control; tehnician electrician (instalator); supraveghetor constructii si reparatii rezervoare; supraveghetor instalatii electrice; supraveghetor instalatii mecanice; montator hidraulic (Ermeto); 

Germania 11 locuri de munca pentru: muncitor in productie; zidar;
Irlanda - 11 locuri de munca pentru: lucrator comercial; ingrijitori copii;


Belgia - 11 locuri de munca pentru: tehnician industrial automatizari; macelar;
Polonia - 10 locuri de munca pentru: montator constructii;
Olanda - 10 locuri de munca pentru: legumicultor;
Norvegia 8 locuri de munca pentru: constructor nave; mecanic industrial; mecanic motoare; sudor;
Malta 1 loc de munca pentru: proiectant de software. 

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca Spatiul Economic European pot consulta ofertele accesand www.anofm.ro/EURES. 

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta ale caror date de contact se afla pe site-ul www.anofm.ro. 



Sursa: ANOFM

Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Comunicat ANOFM: La data de 16 august 2023 erau disponibile 60.228 locuri de munca vacante in Romania si 139 in Spatiul Economic European":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016