Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Informare ANOFM: Locuri de munca vacante la nivel national si in reteaua EURES

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 28 Mar. 2022
Informare ANOFM: Locuri de munca vacante la nivel national si in reteaua EURES
Tags: locuri de munca, informare anofm, reteaua eures

ANOFM informeaza, printr-un comunicat de presa, care sunt locurile de munca vacante la nivel national si in reteaua EURES

Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), sunt disponibile 33.829 locuri de munca la nivel national.

Cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor (2.302); agent de securitate (1.453); manipulant marfuri (1.435); lucrator comercial (1.253); muncitor necalificat in industria confectiilor (1.208); muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet (1.182); confectioner-asamblor articole din textile (744); confectioner cablaje auto (658); operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice (624); montator subansamble (609).

Din cele 33.829 locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, 2.370 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer in diferite domenii de activitate; programator; contabil; specialist in domeniul calitatii; manager proiect etc.), 7.558 pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (manipulant marfuri; agent de vanzari; lucrator comercial; agent de securitate; vanzator etc.), 9.594 pentru persoanele cu studii profesionale (lacatus mecanic; confectionerasamblor articole din textile; operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice; sudor; fierar betonist etc.), restul de 14.307 locuri de munca fiind destinate persoanelor fara studii sau cu studii primare/gimnaziale (muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor; agent de securitate; muncitor necalificat in industria confectiilor; muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet; confectioner cablaje auto etc.).

Institutia precizeaza faptul ca baza de date este dinamica, actualizandu-se in timp real in functie de locurile de munca declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum si de numarul repartitiilor emise in vederea ocuparii.

Oferta locurilor de munca vacante la nivel national poate fi accesata pe site-ul www.anofm.ro in sectiunea Locuri de Munca Vacante.

685 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 685 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:

Germania - 253 locuri de munca pentru: tehnician dentar; taietor de carne ?i lucrator in productie;
Danemarca – 165 locuri de munca pentru: lucrator in agricultura;
Norvegia - 99 locuri de munca pentru: operator CNC pentru ma?ini mari Mazak Integrex;chelner; bucatar mic dejun; bucatar; muncitor piscicol; mecanic biciclete; schelar; mecanic auto;
Olanda – 67 locuri de munca pentru: culegator sparanghel; fizioterapeut; conducator auto transport rutier de marfuri; electrician in industria petrochimica; sudor; electrician in constructii; lucrator in pepiniera; muncitor; culegator cap?uni;
Finlanda - 50 locuri de munca pentru: muncitor necalificat - culegator cap?uni; lucrator in ferma de vite de carne; muncitor in agricultura; lucrator in metal/sudor; personal curatenie; mecanic caroserie auto;
Franta - 19 locuri de munca pentru: tehnician controlul calitatii; tehnician de productie in industria farmaceutica; farmacist; sudor; mecanic utilaje agricole;
Polonia - 27 locuri de munca pentru: muncitor depozit – operator stivuitor; asistent productie; operator ma?ina CNC; lacuitor/vopsitor; strungar/frezor; sudor MIG/MAG sau gaz; lacatu?; operator CNC;
Malta - 4 locuri de munca pentru: manager de monetizare; farmacist; proiectand inginer constructii;
Elvetia - un loc de munca pentru: chirurg plastician.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca Spatiul Economic European pot consulta ofertele accesand www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta ale caror date de contact se afla pe site-ul www.anofm.ro.


Sursa: ANOFM
Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Informare ANOFM: Locuri de munca vacante la nivel national si in reteaua EURES":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016