Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Rabla pentru electrocasnice. Ultima etapa incepe in data de 10 decembrie si se vor acorda vouchere doar pentru 3 tipuri de aparate

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Stancu Alina la 10 Dec. 2021 Exclusiv
Rabla pentru electrocasnice. Ultima etapa incepe in data de 10 decembrie si se vor acorda vouchere doar pentru 3 tipuri de aparate
Tags: rabla pentru electrocasnice, ultima etapa a programului rabla pentru electrocasnice, vouchere de la stat

Asa cum a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu, din 10 decembrie 2021 incepe a treia si ultima etapa din cadrul programului Rabla pentru electrocasnice din acest an. Acum insa mai puteti cere vouchere doar pentru aparate de aer conditionat, aspiratoare si uscatoare de rufe.

Programul Rabla pentru electrocasnice din acest an a ajuns si la cea de-a treia etapa, in care se acorda vouchere de la 200 pana la 400 de lei. Puteti sa cereti banii incepand din data de 10 decembrie pana pe 16, ora 23:59, insa s-ar putea ca bugetul alocat sa se termine mult mai devreme. 

Voucherele se acorda astfel: 400 de lei pentru aparate de aer conditionat, inclusiv aparate de aer conditionat portabile, cu eficienta energetica la racire cel putin A++; 400 lei pentru uscatoare de rufe cu eficienta energetica cel putin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

„Avand in vedere ca in editia precedenta, in etapele de selectare a voucherelor, bugetul a fost rezervat integral, ulterior fiind utilizate doar 55% din voucherele rezervate si tinand seama de faptul ca bugetul alocat este limitat, va rugam sa generati vouchere doar daca aveti intentia de a le utiliza pentru achizitionarea electrocasnicelor selectate.  Reamintim ca voucherul este nominal si netransmisibil si nu poate fi utilizat decat de persoana careia i-a fost emis, in urma inscrierii in aplicatia informatica", a anuntat Ministerul Mediului.

Programul Rabla pentru electrocasnice pentru anul 2021 a avut un buget de 75 milioane de lei, dintre care 34 milioane se vor acorda in cea de-a treia etapa, pentru aparate de aer conditionat, aspiratoare si uscatoare de rufe.
 
Atentie! Pentru a putea utiliza voucherul trebuie sa aveti incarcate, in contul dumneavoastra de utilizator, atat declaratia pe proprie raspundere, cat si CI-ul.

Puteti cere de la stat un sprijin de pana la 500 de lei in cadrul acestui program, pentru inlocuirea electrocasnicelor vechi cu unele mai noi. Voucherele nu pot fi transmise altor persoane si pot fi folosite, in general, pentru achizitionarea aceluiasi tip de aparat ca cel pe care l-ati adus la schimb. 
Stancu Alina de Stancu Alina
Alina Stancu scrie pentru InfoTVA.ro de la inceputul anului 2018 si are experienta in domeniul fiscal de peste 10 ani! In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna monografii contabile, aplicarea corecta a TVA, declaratii fiscale si va tine la curent cu ultimele noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Rabla pentru electrocasnice. Ultima etapa incepe in data de 10 decembrie si se vor acorda vouchere doar pentru 3 tipuri de aparate":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016