Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Serviciul PROGRAMARI ONLINE pus la dispozitie de ANAF

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 21 Mar. 2024
Serviciul PROGRAMARI ONLINE pus la dispozitie de ANAF
Tags: servicii online, programare online anaf

ANAF pune la dispozitia contribuabililor serviciul electronic Programari online prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice si juridice se pot programa online inainte de a se deplasa la sediile unitatilor fiscale.

Structurile care deservesc contribuabilii care se programeaza online sunt: declaratii fiscale persoane fizice, declaratii fiscale persoane juridice, evidenta pe platitor persoane fizice, evidenta pe platitor persoane juridice, executare silita persoane fizice, executare silita persoane juridice, avize si autorizatii (case de marcat), cazier fiscal, asistenta contribuabili, evitarea dublei impuneri. 

Contribuabilii care se programeaza online la organele fiscale din subordinea ANAF sunt primiti de catre structura care este responsabila cu solutionarea solicitarii contribuabililor, la data si ora alese de acestia. 

Accesarea serviciului programari online se poate realiza din Spatiul Privat Virtual sau direct de pe site-ul ANAF, sectiunea Servicii online. 

ANAF recomanda contribuabililor urmatoarele:

-consultarea Ghidurilor si a materialor informative elaborate de ANAF, disponibile pe site-ul ANAF in sectiunea Asistenta contribuabili/ Servicii oferite contribuabililor; 

-apelarea Serviciului central de asistenta telefonica a contribuabililor – Call center, la numarul de telefon 031.403.91.60;

-utilizarea Formularului unic de contact, disponibil in Spatiul Privat Virtual (SPV) si pe site-ul ANAF, iar in situatia in care nu gasesc raspunsuri la problematicile lor sa se programeze online pentru a fi deserviti la data si ora alese.



Sursa: ANAF

Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Serviciul PROGRAMARI ONLINE pus la dispozitie de ANAF":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016