Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Taxele locale si impozitele s-ar putea majora cu 20% in sectoarele 2 si 6

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 23 Nov. 2011 Exclusiv
Tags: cgmb, majorare taxe, impozite

Sectoarele 2 si 6 ale Capitalei au trimis municipalitatii propuneri de majorare cu 20% a unor taxe si impozite locale, in 2012, conform unui raport de specialitate intocmit de Directia Venituri din Primaria Capitalei.

"Directia Venituri Buget Local Sector 2 considera oportuna majorarea cu 20% a impozitelor si taxelor si reinstituirea taxei hoteliere. Serviciul Public pentru Finante Publice Locale Sector 6 propune majorarea cu 20% a taxei pentru utilizarea locurilor publice cu unitati de alimentatie publica si terase de vara si a taxei pentru utilizarea locurilor publice pentru activitatea de comercializare a produselor alimentare si nealimentare (inclusiv comercializarea de flori)", se arata in raport.

Propunerile sectoarelor au fost facute la solicitarea Directiei Venituri, in vederea intocmirii proiectului de hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) privind nivelul impozitelor si taxelor locale pe 2012.

Sectorul 4 a comunicat ca lasa la latitudinea CGMB stabilirea nivelului taxelor si impozitelor, in timp ce sectoarele 1, 3 si 5 nu au trimis propunerile solicitate.

Potrivit proiectului CGMB, nivelul impozitelor si taxelor locale nu va fi modificat in 2012, cu exceptia impozitelor pe cladirile care nu au fost reevaluate in ultimii trei, respectiv cinci ani, care ar urma sa fie majorate cu 10%, respectiv 30%.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Taxele locale si impozitele s-ar putea majora cu 20% in sectoarele 2 si 6":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016