Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

REMINDER (APIA): Cererile Unice de Plata in cadrul Campaniei 2019 mai pot fi depuse doar pana la data de 15 mai!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 14 Mai. 2019
Tags: apia, cere unica de plata, sprijin financiar agricultura

Persoanele care nu depun cererile unice de plata pana la data de 15 mai nu vor beneficia de sprijin financiar acordat de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), anunta institutia.

Intr-un comunicat remis presei, APIA a anuntat care este stadiul depunerii cererilor pana la momentul actual, dar a reamintit si faptul ca cei care nu se prezenta pentru depunerea Declaratiei Unice de Plata pana maine, 15 mai, nu vor mai primi finantare in cadrul Campaniei din 2019.

Asadar, potrivit informatiilor transmise de APIA, pana la acest moment au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2019, un numar de 724.801 cereri, pentru o suprafata de 5.884.307 hectare. 

“Reamintim ca, in conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, depunerea Cererilor Unice de Plata se va incheia la data de 15 mai 2019, iar cei care nu se prezinta pana la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA”, transmite Agentia de Plati. 

Pentru a veni in sprijinul fermierilor, Centrele judetene si locale APIA au avut program normal de lucru si in weekend, sambata - 11 mai si duminica - 12 mai, cu recuperarea timpului lucrat, in conditiile legii.

Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. 

Pentru consultarea informatiilor referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2019 se poate accesa pagina de deschidere a site-ului APIA: www.apia.org.ro, la link-ul ACESTA

Procesul de depunere a Cererii Unice de Plata a fost unul organizat, fermierii primind acasa o invitatie cu data si ora la care au fost rugati sa se prezinte pentru depunerea Declaratiei Unice de Plata

Anul acesta completarea declaratiei de suprafata s-a realizat electronic, folosind aplicatia IPA-Online, dar pentru finalizarea si inchiderea cererii unice de plata in IPA-Online este necesara deplasarea la APIA, aceste ultime doua procese facandu-se doar in prezenta functionarului APIA responsabil cu primirea cererii unice de plata. 

In sarcina functionarului a stat verificarea cererii si a mesajelor din controlul parcelelor digitizate, precum si corectarea eventualelor probleme semnalate de sistemul informatic.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "REMINDER (APIA): Cererile Unice de Plata in cadrul Campaniei 2019 mai pot fi depuse doar pana la data de 15 mai!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016