Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Carnetul de student motiv de scutire de TVA

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 01 Dec. 2010
Tags: scutire de tva

Ultima gaselnita pentru a fi scutit de TVA - studentiaUltimul targ imobiliar al anului aduce reduceri de 70.000 de euro la case si scutirea de TVA daca ai carnet de student.Vizitatorii, doritorii ...

Ultima gaselnita pentru a fi scutit de TVA - studentia

Ultimul targ imobiliar al anului aduce reduceri de 70.000 de euro la case si scutirea de TVA daca ai carnet de student.

Vizitatorii, doritorii sunt asteptati la Targul Imobiliar National tIMOn incepand de maine si pana duminica in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, unde expozantii scot la rampa 2.000 de locuinte noi si 500 de locuinte vechi, cu reduceri de preturi de pana la 70.000 de euro.

Garsoniera cea mai ieftina este in stadiul off-plan din ansamblul Casa Felice Mogosoaia si costa 21.000 de euro, iar cea mai scumpa este un duplex din zona Primaverii pentru care se cer 420.000 de euro.

Casele din cea de-a treia faza a proiectului Green City dezvoltat de omul de faceri si actionarul Unirea Urziceni in comuna 1 Decembrie, vor avea pe tot parcursul lunii decembrie preturi promotionale, cu reduceri ce variaza intre 50.000 si 70.000 de euro.

Structura vilelelor ce vor fi construite este compunsa din 3 sau 5 dormitoare, suprafata lotului de teren poate ajunge pana la 700 mp, iar suprafata utila a casei poate fi de 195 mp. Casa se preda la cheie, in termen de 90 de zile de la semnarea anexei de finisaje. Preturile variaza intre 138.392 euro (TVA inclus) pentru varainta Basic si 154.700 euro (TVA inclus) pentru Standard Plus.

Dezvoltatorul Conarg ii scuteste de TVA pe toti studentii care vor sa cumpere o garsoniera in ansamblul Quadra 2, din zona Politehnica, pentru 39.000 de euro.

Celelalte reduceri care vor putea fi gasite in editia din decembrie a tIMOn variaza intre 2.000 si 10.000 euro.

Be Igloo ofera discounturi de 10.000 de euro pentru locuintele pe care le detine in portofoliu. „Datorita situatiei din piata si numarului mare de clienti care au dosare de crediatre in asteptare inca de la targul din septembrie, am decis sa pastram discounturile de 10.000 si pentru editia din decembrie. Cea mai buna dintre oferte este apartamentul de doua camere din ansamblul Optima Titan, care va putea fi achizitionat la tIMon cu 52.000 de euro”, a declarat Nimrod Zvik, director de marketing Be Igloo.

Reduceri de 30.000 de euro la apartamentele vechi

Oferta de apartamente vechi va fi si de aceasta data reprezentata la standul Asociatiei Bokerilor Imobiliari (ABI), cu 500 de unitati locative vechi in exclusivitate.

Unii proprietari de locuinte vechi au acceptat initiativa de a face discounturi de pana la 30.000 de euro pemtru proprietatea lor, doar pentru cei care se arata in mod cert interesati de achizitie pe parcusul targului.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Carnetul de student motiv de scutire de TVA ":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016