Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Guvernul Romaniei va sprijini continuarea programului nuclear civil si va lua toate masurile necesare pentru ca legislatia din domeniul nuclear sa se alinieze la standardele internationale, astfel ca ...
Guvernul Romaniei va sprijini continuarea programului nuclear civil si va lua toate masurile necesare pentru ca legislatia din domeniul nuclear sa se alinieze la standardele internationale, astfel ca atat obiectivele in functionare, cat si proiectele in derulare sa respecte cerintele din standardele de securitate nucleara si criteriile subsecvente de evaluare, a declarat, luni, Ion Ariton, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.Seful MECMA a participat la deschiderea Conferintei ministeriale privind securitatea nucleara, care are loc in perioada 20-24 iunie la Viena.
"Cu siguranta ca viziunea aspectelor de securitate nucleara si cultura de securitate nucleara vor capata o noua conotatie in domeniul economic, politic si in viata publica dupa analiza evenimentelor de la Fukushima Daichii si acest aspect se va reflecta direct in legislatia din Romania referitoare la domeniul nuclear, prin alinierea acesteia la cerintele standardelor Agentiei", a precizat Ariton.
Abonament PortalContabilitate ro - abonament 12 luni
Ghidul practic al contabilului din domeniul constructiilor
Planul de conturi general Functiunea si corespondenta conturilor
Examen Consultant Fiscal 2024
Conferinta, care a reunit peste 40 de ministri ai energiei si alti zeci de reprezentanti ai ministerelor de resort din diverse tari ale lumii, este organizata de Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA), in contextul international creat de urgenta nucleara din Japonia.
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Codul fiscal 2014. Cum a modificat HG 77/2014 normele de aplicare?Livrarea de constructii noi modernizate. Cum se factureaza?Societatile care depasesc anumite conditii sunt OBLIGATE sa faca audit intern pentru situatiile financiare anualeMFP: Principalele aspecte privind intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale (Ordin nr. 3781/2019)Examenul de competenta profesionala organizat de Camera Auditorilor Financiari (CAFR) din 2015Ultimele articole
Care este structura raportarilor contabile la 30 iunie 2024Raportarile contabile la 30 iunie 2024 se depun doar de entitatile cu cifra de afaceri mai mare de 1 milion de euroRaportari contabile la 30 iunie 2024: pana cand se depun si cine are aceasta obligatieDarea in plata. Ce inseamna si studii de caz practice cu privire la sfera de aplicare a TVARaportarile contabile la 30 iunie 2023 se depun pana cel mai tarziu la data de 16 august 2023Atentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"