Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Fiscul informeaza contribuabilii ca au fost efectuate mai multe modificari pe portalul ANAF si/sau in cadrul SPV

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 14 Sep. 2023
Fiscul informeaza contribuabilii ca au fost efectuate mai multe modificari pe portalul ANAF si/sau in cadrul SPV
Tags: spv, modificari in spv

ANAF intormeaza contribuabilii, printr-un comunicat de presa, ca au fost aduse unele modificari pe portalul ANAF si/sau n cadrul Spatiului Privat Virtual.

Formularul web de inregistrare a persoanelor fizice in serviciul SPV, pe baza de credentiale (NPOTP), in speta nume de utilizator si parola, a fost actualizat astfel incât informatiile obligatoriu a fi furnizate, prevazute la art. 17 alin. (3) lit. a) si e) din O.P.A.N.A.F. nr. 1090/2022 privind aprobarea Procedurii de comunicare prin mijloace electronice de transmitere la distanta intre organul fiscal central si persoanele fizice, persoanele juridice si alte entitati fara personalitate juridica, respectiv numarul de telefon mobil si adresa de posta electronica, sa fie unice in sistemul informatic ce deserveste serviciul Spatiul Privat Virtual. 

De mentionat faptul ca in situatia in care o persoanele fizice care solicita inregistrarea in SPV, in nume propriu, pe baza de user si parola, inscriu in formularul web un numar de telefon si/sau o adresa de posta electronica asociate deja altor conturi de utilizatori ai serviciului SPV, inregistrati in nume propriu pe baza de user si parola ori utilizate anterior de alti solicitanti in cererile de inregistrare in SPV, in nume propriu, neaprobate inca, se vor afisa urmatoarele mesaje, dupa caz: 

"Aceasta adresa de posta electronica este utilizata pentru alt cont SPV. Va rugam sa inscrieti in formular o alta adresa de posta electronica." 

"Acest numar de telefon mobil este utilizat pentru alt cont SPV. Va rugam sa inscrieti in formular un alt numar de telefon mobil ." 

Institutia mentioneaza faptul ca, Spatiului Privat Virtual este un serviciu electronic disponibil pe portalul ANAF, usor de accesat, gratuit si disponibil 24 de ore din 24, care consta in punerea la dispozitia persoanelor fizice, persoanelor juridice si altor entitati fara personalitate juridica a unui spatiu virtual aflat pe serverele Ministerului Finantelor/Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. 

Prin intermediul acestui serviciu se efectueaza comunicarea electronica a informatiilor si inscrisurilor intre utilizatori si organul fiscal central, in legatura cu situatia fiscala proprie a acestora. 




Sursa: ANAF
Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Fiscul informeaza contribuabilii ca au fost efectuate mai multe modificari pe portalul ANAF si/sau in cadrul SPV":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016