Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

In 2023 CNPP va asigura aproximativ 120.000 de bilete la tratament balnear. Bugetul a fost majorat la 300 milioane de lei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Stancu Alina la 02 Mar. 2023
In 2023 CNPP va asigura aproximativ 120.000 de bilete la tratament balnear. Bugetul a fost majorat la 300 milioane de lei
Tags: tratament balnear, bilete la tratament balnear

Guvernul a aprobat acordarea biletelor de tratament balnear in anul 2023 si a majorat suma alocata in acest scop.

Aproximativ 120.000 de bilete la tratament balnear vor fi asigurate in acest an prin Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP), dupa ce Guvernul a aprobat actul normativ privind bugetul alocat, precum si modul de acordare, distribuire si decontare a acestora.

 

Suma aprobata in vederea asigurararii de tratament balnear pensionarilor si persoanelor asigurate in sistemul public de pensii, persoanelor asigurate pentru accidente de munca si boli profesionale si beneficiarilor unor legi cu caracter reparatoriu a fost majorata fata de anul 2022, de la 229.000.000 lei la 300.000.000 lei.

 

Astfel, in unitatile de tratament balnear aflate in proprietatea Casei Nationale de Pensii Publice va fi asigurat un numar de maximum 60.420 de bilete de tratament, repartizate pe maximum 19 serii de trimitere, cu o durata de 16 zile.

 

La acestea se adauga si biletele de tratament balnear contractate cu alte unitati de profil, pana la nivelul sumelor prevazute cu aceasta destinatie in bugetul asigurarilor sociale de stat pe anul 2023.

 

Pot solicita bilete de tratament balnear pensionarii si asiguratii sistemului public de pensii, iar un procent de maximum 15% din numarul total al biletelor va fi acordat, gratuit, beneficiarilor unor legi speciale cu caracter reparatoriu, precum si persoanelor care au suferit accidente de munca sau boli profesionale.


Sursa: MMPS

 
Stancu Alina de Stancu Alina
Alina Stancu scrie pentru InfoTVA.ro de la inceputul anului 2018 si are experienta in domeniul fiscal de peste 10 ani! In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna monografii contabile, aplicarea corecta a TVA, declaratii fiscale si va tine la curent cu ultimele noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "In 2023 CNPP va asigura aproximativ 120.000 de bilete la tratament balnear. Bugetul a fost majorat la 300 milioane de lei":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016