Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Intreprinderile sociale sunt obligate sa transmita ANOFM rapoartele de activitate in termen de 3 luni

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 18 Apr. 2023
Intreprinderile sociale sunt obligate sa transmita ANOFM rapoartele de activitate in termen de 3 luni
Tags: inreprinderi sociale, raport de activitate

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a publicat recent, pe site-ul oficial, o informare privind transmiterea raportarilor de catre intreprinderile sociale /intreprinderile sociale de insertie.

Astfel, potrivit prevederilor art. 9 alin (1) lit. b) si c) din Legea nr. 219/2015 privind economia sociala, intreprinderile sociale au obligatia de a comunica agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca in raza careia isi are sediul social, rapoartele de activitate, respectiv rapoartele sociale anuale privind activitatea desfasurata si situatiile financiare anuale.

Potrivit prevederilor art. 13 alin (2) lit. a) si b) din Legea nr. 219/2015 privind economia sociala, intreprinderile sociale de insertie au obligatia de a comunica agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca in raza careia isi are sediul social, rapoartele de activitate, respectiv rapoartele sociale anuale privind activitatea desfasurata si situatiile financiare anuale.

Raportarea se realizeaza in termen de 3 luni de la incheierea anului calendaristic, sau dupa caz, in conditiile legii, in termen de 3 luni de la incheierea exercitiului financiar specific categoriei de persoana juridica.

Reamintim ca modelele rapoartelor se regasesc pe site-ul ANOFM aici, iar modelul extrasului situatiilor financiare aici.



Sursa: ANOFM

Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Intreprinderile sociale sunt obligate sa transmita ANOFM rapoartele de activitate in termen de 3 luni":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016