Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ordinul nr. 2032/2020 modifica Procedura de avizare tehnica a modelelor de aparate de marcat electronice

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 03 Iul. 2020 Exclusiv
Tags: case de marcat electronice fiscale, modificarea procedurii tehnice, ordinul 2032/2020

In Monitorul Oficial, Partea I nr. 580 din 02.07.2020 a fost publicat Ordinul nr. 2032/776/2020 pentru modificarea art. 10 din Procedura de avizare tehnica a modelelor de aparate de marcat electronice fiscale definite la art. 3 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobata prin Ordinul ministrului finantelor publice si al ministrului comunicatiilor si societatii informationale nr. 3.247/1.179/2017.

Conform actului normativ care a intrat in vigoare din data de 2 iulie 2020, procedura de avizare tehnica a modelelor de aparate de marcat electronice este modificata.
 
Extras din Ordinul nr. 2032/2020:
 
Nr. 2.032/776

Ministerul Finantelor Publice

Secretariatul General al Guvernului

in temeiul prevederilor art. 10 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor Publice, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 7 alin. (6) din Hotararea Guvernului nr. 137/2020 privind organizarea, functionarea si atributiile unor structuri din cadrul aparatului de lucru al Guvernului,
ministrul finantelor publice si secretarul general al Guvernului emit urmatorul ordin:

Art. I. -
Articolul 10 din Procedura de avizare tehnica a modelelor de aparate de marcat electronice fiscale definite la art. 3 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobata prin Ordinul ministrului finantelor publice si al ministrului comunicatiilor si societatii informationale nr. 3.247/1.179/2017, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 30 din 12 ianuarie 2018, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"
Art. 10. -
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica - ICI Bucuresti verifica si/sau testeaza cerintele prevazute de normele metodologice referitoare la comunicatia aparatelor de marcat electronice fiscale in modul de lucru online, cu exceptia functiilor care vizeaza transmiterea de mesaje intre Sistemul informatic national de supraveghere si monitorizare a datelor fiscale al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala prevazut de ordonanta de urgenta si aparatele de marcat electronice fiscale, si, respectiv, blocarea aparatelor de marcat electronice fiscale."

Art. II. -
Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ordinul nr. 2032/2020 modifica Procedura de avizare tehnica a modelelor de aparate de marcat electronice":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016