keyboard_double_arrow_right

Atentie, contabili!

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"!

Adauga adresa de email si DESCARCA GRATUIT raportul realizat de specialisti

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal
keyboard_double_arrow_left

Praful depaseste concentratia maxima admisa in 15 zone din tara. Bucurestiul, "fruntas" la poluare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 29 Mai. 2011
Tags: poluare

Mai multe harti online realizate de Comisia Europeana (CE) si Agentia Europeana de Mediu arata in detaliu cat de poluate sunt diferite zone din orase si sate europene, redefinind astfel conceptul ...

Mai multe harti online realizate de Comisia Europeana (CE) si Agentia Europeana de Mediu arata in detaliu cat de poluate sunt diferite zone din orase si sate europene, redefinind astfel conceptul "traditional" de "cartier bun", care inca face legea pe piata imobiliara. Conform hartilor, bucurestenii sunt cei ce respira aerul cel mai poluat din Romania.

Substantele toxice din atmosfera - oxizi de azot (NOX), dioxid de sulf (SO2), monoxid de carbon (CO), amoniac (NH3) si particule de praf mai mici de 10 microni – sunt responsabile, conform cercetatorilor, de moartea a 200.000 de europeni in fiecare an.

Din cauza prafului care depaseste concentratia maxima admisa de 50 de micrograme/metru cub/zi, in 15 zone din tara, CE a declansat deja procedura de infringement asupra Romaniei. In hartile online realizate de CE, concentratia fiecarei substante periculoase din aer este reprezentata printr-o culoare: de la verdele care semnifica faptul ca totul este in regula sau galbenul ce indica o poluare usoara, la portocaliul care arata ca poluarea este destul de grava sau la rosul care iti atrage atentie ca sanatatea oamenilor este serios pusa in pericol. Hartile le permit europenilor sa localizeze agentii poluanti din aer pe sectoare de 5 km pe 5 km.

Acestea sunt atat de detaliate incat va permit sa vedeti, online, cat de sigur este aerul din cartierul dumneavoastra.

Daca selectati la sursa de poluare traficul auto, iar la substanta periculoasa monoxidul de carbon, harta Bucurestiului va fi construita din patrate rosii sau aproape rosii si doar 3 portocalii, ceea ce inseamna o poluare grava. La fel si atunci cand vreti sa vedeti cat de mult dioxid de sulf (tot un gaz toxic) este generat de poluarea industriala sau care este gradul de poluare cu particule de praf.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Urmareste-ne pe Google News

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

[x]

Informatii vitale despre TVA: deducerea si rambursarea TVA, baza de impozitare, scutiri si operatiuni scutite de TVA.

Atentie contabili!

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal Modificari importante privind planul de conturi!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016