Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Retrogradarea SUA: aurul creste, petrolul scade

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Mihaela Pascu la 08 Aug. 2011
Tags: petrol, pret aur, piata americana

Agentia Standard & Poor's a decis retrogradarea ratingului SUA la AA+. Ca urmare a acestei schimbari, pretul petrolului a scazut luni cu 3 dolari, la putin peste 83 dolari pe baril. In acelasi


Agentia  Standard & Poor's a decis retrogradarea ratingului SUA la AA+. Ca urmare a acestei schimbari, pretul petrolului a scazut luni cu 3 dolari, la putin peste 83 dolari pe baril. In acelasi timp, ca urmare a temerilor de pe piata americana, aurul a cunoscut valori maxime, depasind nivelul de 1.700 de dolari pe uncie.

In paralel, bursele asiatice au inregistrat o scadere semnificativa, in timp ce dolarul se depreciaza fata de principalele valute de referinta atingand un nivel minim istoric fata de francul elvetian. In prezent sunt efectuate numeroase tranzactii cu actiuni si marfuri cu grad ridicat de risc in vederea concentrarii asupra activelor sigure, cum ar yenul japonez, francul si aurul.

Pretul petrolului de referinta pe piata americana a atins luni un minim al zilei de 83,18 dolari pe baril si se tranzactiona, in jurul orei 9:42, la 83,53 dolari pe baril. Cotatia titeiului Brent a coborat la 105,79 dolari, cel mai redus nivel din 27 iunie, revenind ulterior la 106,36 dolari pe baril.

Dupa o apreciere de 15% inregistrata anul trecut, petrolul SUA a pierdut circa 8% din pret de la inceputul lui 2011. Aurul a atins luni un nou maxim istoric, de peste 1.714 dolari pe uncie, revenind ulterior la circa 1.690 dolari pe uncie.

Autor: Mihaela Pascu

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Retrogradarea SUA: aurul creste, petrolul scade":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016