Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANAF a elaborat procedura de administrare a marilor contribuabili

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ioana Andreea Pavel la 09 Feb. 2017 Exclusiv
Tags: administrare mari contribuabili, criteriile de selectie, oanaf 3675/2016-, lista sediilor secundare

Agentia Nationala de Administare Fiscala a elaborat si publicat pe site-ul propriu, la rubrica INFO ANAF/Transparenta decizionala, procedura de administrare si monitorizare a marilor contribuabili, formularele privind situatia obligatiilor la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor sociale de sanatate si bugetul asigurarilor pentru somaj.

Mentionam ca elaborarea acestui act normativ a avut in vedere corelarea prevederilor referitoare la activitatea de administrare a marilor contribuabili atât cu modificarile legislative survenite in ultima perioada, cAt si cu modificarile care au avut loc in structura organizatorica a organelor fiscale centrale, inclusiv a Directiei generale de administrare a marilor contribuabili.  

Puteti consulta AICI noul proiect publicat de ANAF!

Reamintim ca in luna decembrie 2016, in Monitorul Oficial, a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3.609/2016 privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili prin care au fost adaptate criteriile de selectie a contribuabililor mari care sunt administrati de catre Directia generala de administrare a marilor contribuabili incepAnd cu anul 2017, in vederea cresterii eficientei activitatii de administrare a contribuabililor si a  imbunatatirii colectarii veniturilor bugetare.

Tot atunci a fost emis si Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administarea Fiscala nr. 3.675/22.12.2016 - OANAF 3675/2016- pentru aprobarea numarului de contribuabili mari si mijlocii, a Listei marilor contribuabili si a Listei contribuabililor mijlocii. Aceste liste, impreuna cu lista sediilor secundare ale contribuabililor mari si mijlocii sunt publicate pe pagina de internet  a Agentiei Nationale de Administare Fiscala.   

Sursa: ANAF Galati
Ioana Andreea Pavel de Ioana Andreea Pavel
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANAF a elaborat procedura de administrare a marilor contribuabili":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016