Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
La inceputul acestei saptamani, ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca este pastrat sistemul de impozitare unica pentru "diferite ratiuni", dar ca la momentul oportun trebuie aplicata cota de impozitare progresiva, aflata in programul de guvernare.
In continuare, ministrul a completat, citat de Mediafax:
"Sa nu uitam discutia despre sistemul de impozitare. Pastram in continuare un sistem de impozitare de cota unica pentru diferite ratiuni, dar sensul unei cote de impozitare regresive sau progresive, care este in programul nostru de guvernare, votat in Parlament, este un lucru la care trebuie sa ne gandim foarte serios si sa-l punem la momentul oportun in practica".
In cadrul dezbaterii S&D "Relaunching Europe", ministrul a menrionat ca s-a reusit restituirea bailor de pensii si salarii fara sa fie afectat echilibrul macroeconomic, masuri aplicate de guvern.
Dezbaterea din seria "Relaunching Europe", intitulata "Solidaritate sociala si oportunitati pentru o Romanie inclusiva", organizata la initiativa Grupului Aliantei Progresiste S&D din Parlamentul European, isi propune sa discute despre viziunea si contributia familiei social-democrate europene pentru noul ciclu de evolutie al UE, informeaza Mediafax.
Aceeasi sursa precizeaza ca la dezbatere mai participa liderul socialistilor europeni din PE, Hannes Swoboda, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, ministrul Mediului, Rovana Plumb, si europarlamentarii PSD Corina Cretu, Catalin Ivan si Victor Bostinaru.
Ghidul practic al contabilului din domeniul constructiilor
Examenul de ACCES la STAGIUL CECCAR 2025
Ghidul Practic al Monografiilor Contabile
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Circa 70 dintre polonezi nu vor moneda euroArticole similare
Ce rol va avea Agentia Nationala pentru Achizitii Publice?6 masuri care ne vizeaza in noul Plan concret de actiuni pentru reducerea birocratieiANAF: Lista declaratiilor care se depun onlineCine va plati noile taxe si impozite din 2014?Formularele 220 si 221 - Ce s-a intamplat cu ele? Unde se regasesc in prezent?Ultimele articole
Pragul de impozitare micro ar putea scadea gradual la 88.500 mii euro pana in 2027Scutiri la impozitul pe venit in domenul IT. Vezi cele 7 conditii cumulative necesareDepunere declaratii online. Cum se poate achizitiona semnatura electronicaRaportarile contabile la 30 iunie 2024 se depun doar de entitatile cu cifra de afaceri mai mare de 1 milion de euroRaportari contabile la 30 iunie 2024: pana cand se depun si cine are aceasta obligatieAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"