Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
La Concursul european pentru inovare sociala 2015 sunt invitate sa participe toate persoanele si organizatiile din Romania cu spirit antreprenorial, generatoare de inovare sociala.
Premiile pentru proiecte de inovare sociala ajung la 50.000 euro.
Pentru a explora noi modele de crestere economica durabila, Comisia cauta sa sprijine idei si proiecte din urmatoarele domenii:
Economia colaborativa – idei care pun sub semnul intrebarii premizele traditionale de crestere economica;
Aprovizionarea si productia – idei care pun in discutie lantul de aprovizionare, modul de productie si livrare, precum si utilizarea produselor sau serviciilor conventionale;
Noile tehnologii – noi idei tehnologice sau solutii care propun utilizarea mai inteligenta a tehnologiilor existente in beneficiul societatii;
Solutii pentru provocarile viitoare, cum ar fi imbatranirea populatiei, schimbarile climatice sau alimentatia durabila.
Termenul limita de inscriere a proiectelor in concurs este 8 mai 2015, ora 13.00 (ora Romaniei).
Bugete cash flow rentabilitate risc - ghid practic
Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 12 actualizari
Ghidul practic al contabilului din domeniul constructiilor
Concursul este deschis solicitantilor din intreaga Uniune Europeana, precum si din celelalte tari participante la programul european pentru cercetare si inovare "Orizont 2020".
Etape urmatoare si context
Cele mai promitatoare idei de inovare sociala vor fi alese ca semifinaliste de un juriu. Echipele ce au depus aceste propuneri vor fi invitate sa participe la un curs de inovare sociala, in luna septembrie, la Viena, pentru a-si dezvolta ideile si a le transforma in proiecte concrete.
Cele mai bune trei proiecte vor primi 50.000 de euro fiecare, la ceremonia de decernare a premiilor care va avea loc la Bruxelles, in luna noiembrie 2015.
Concursul european pentru inovare sociala, lansat in memoria lui Diogo Vasconcelos, se afla acum la cea de-a treia editie. 1.254 de idei generatoare de inovare sociala au fost inscrise in editia anterioara a competitiei.
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Nou sistem judiciar propus de UE. Propuneri pentru cresterea economicaComisia Europeana are vesti bune pentru RomaniaGuvernul A ADOPTAT OUG pentru stabilirea cadrului general de infiintare a Fondurilor SuveraneValentin Lazea, economistul-sef al BNR, explica ce avem de facut pentru a trece la euroIsarescu a facut declaratii noi privind viitoarele reduceri de impozite si cresterea salariilorUltimele articole
Rezultatele actiunilor ANAF in 2023: Au fost identificate obligatii fiscale nedeclarate de 10,62 miliarde leiANAF anunta venituri bugetare brute cu 11,9% mai mari in primele 10 luni din 2023, fata de aceeasi perioada a anului 2022Ministrul Finantelor, 3 directii prioritare asumate pentru noul mandat. Printre acestea, reforma sistemului fiscal si crearea de locuri de muncaPFA care beneficiaza de microgranturi de 2.000 de euro. Din acesti bani se pot achita credite bancare?Guvernul majoreaza alocatia pentru copii incepand cu ianuarie 2022Articole similare
Legea 239/2020. Facilitati FISCALE aferente cheltuielilor cu educatia timpurie, invatamantul profesional si tehnic si invatamantul dualCe declaratii fiscale au termen in luna octombrie 2015?Titlul V Capitolul IVCheltuieli pentru stimularea vanzarilor, regim fiscal TVA si impozit pe profitCalendar ANAF. Pana pe 25 iunie 2024 trebuie depuse la fisc 10 declaratii importanteUltimele articole
Calendar ANAF: Declaratii fiscale scadente in 25 noiembrie 2024Declaratia 100 in 2024: pentru ce se depune, termene, mod de completareD100 in 2024, depusa eronat pentru o alta luna. Cum se pot rectifica dateleCalendar ANAF: Pana pe 25 octombrie 2024 contribuabilii trebuie sa depuna 9 declaratiiCalendar ANAF. Declaratii fiscale cu scadenta in 25 septembrie 2024Atentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"