Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Inscrie-ti ideea de afacere pe thebigpitch.ro si CNIPMMR te premiaza!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 19 Iul. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, the big pitch, idee de afacere, premii, intreprindere sociala

Ai o idee de afacere sustenabila si vrei sa o pui in aplicare? Vrei sa iti dezvolti ideea de afacere dar nu ai mijloacele necesare? Ai nevoie de finantare si mentorat?


Nimic mai simplu: incarca un filmulet de prezentare a ideii tale pe www.thebigpitch.ro pana pe 16 august 2013 si poti castiga marele premiu in valoare de 10.000 de euro!

Daca vrei sa fii unul din concurentii The Big Pitch si sa castigi premiile puse in joc in primul rand trebuie sa ai o ideea de afacere care poate fi legata de tehnologie, poate fi o afacere online, un produs de consum, un serviciu, o intreprindere sociala sau chiar o aplicatie de smartphone - nu suntem pretentiosi, trebuie sa iti postezi un filmulet de maxim 2 minute pana pe 16 august 2013 in care sa iti prezinti ideea de afaceri si mai ales trebuie sa fii pregatit sa o promovezi in mediul online, cat mai multe voturi iti sporesc sansele de a ajunge in finala.

Finala Live Pitch va avea loc in data de 5 septembrie 2013!! Se vor arunca in ring nu doar cele mai bune idei de afaceri, dar vom avea ocazia sa cunoastem noua generatie de oameni de afaceri, tineri pasionati, ambitiosi si dedicati urmand ca trei dintre acestia sa si castige premiile puse la bataie de competitie in valoare de 10.000, 5.000 si 3.000 de euro. Nimeni nu pleaca acasa invins: ocupantii locurilor 4-10 vor fi recompensati fiecare cu 500 de euro.

Printre sponsorii care vor oferi premii finalistilor The Big Pitch se numara EximBank si Philip Morris International.

Pentru mai multe detalii sau inscriere viziteaza www.thebigpitch.ro sau scrie-ne pe adresa office@smeprojects.ro.

Competitia este organizata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti, in cadrul proiectului ANTREMAN - Infiintarea Scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale-modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Sursa: Departamentul Proiecte, CNIPMMR


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Inscrie-ti ideea de afacere pe thebigpitch.ro si CNIPMMR te premiaza!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016