Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva
la 07 Iun. 2012 Exclusiv
Exista mai multe posibilitati de a verifica in mod gratuit situatia financiara a unei firme, in ceea ce priveste depunerea bilantului, eventualele incidente bancare, datele despre asociati, administratori etc.
Astfel, o varianta gratuita intalnim la Recom online pe site-ul oficial al Oficiului National al Registrului Comertului insa aceasta ofera informatii minime (denumire societate, starea societatii, respectiv in functiune, dizolvata etc, data ultimei inregistrari la Registrul comertului). De pe acest site se pot utiliza serviciile BPI "Buletinul Insolventei on-line", "Sumar numar BPI" si "Persoane publicate in BPI".Prin intermediul acestora se poate afla daca impotriva unei societati comerciale au fost deschise procedurile de insolventa, precum si stadiul acestora. Buletinul procedurilor de insolventa este publicatia editata de Oficiul National al Registrului Comertului, care are drept scop publicarea citatiilor, convocarilor, notificarilor si comunicarilor actelor de procedura efectuate de instantele judecatoresti, administratorul judiciar/lichidator dupa deschiderea procedurii de insolventa.
In cadrul Bancii Nationale a Romaniei este organizata si functioneaza Centrala Incidentelor de Plati (CIP). Informatiile privind incidentele de plati sunt mentinute in baza de date a CIP pe o perioada de 7 ani de la data inscrierii. Informatii din baza de date a CIP se pot obtine prin intermediul institutiilor de credit.

PFA II IF Taxe Impozite Deduceri Contributii

Cartea Verde a PFA Contabilitatea si obligatiile fiscale 2023

Examen consultant fiscal 2023

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Votati articolul "Posibilitati de verificare a situatiei partenerilor de afaceri":
Rating:
Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Rating:
Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Articole similare
Contribuabili inactivi. Ce obligatii apar cand ANAF anuleaza inregistrarea in scopuri de TVA?Criterii din formularul cod 088. Beneficii deschidere punct de lucru in raport cu deducerea TVAInregistrarea in scopuri de TVA a societatilor cu sediul activitatii economice in Romania(Legea societatilor nr. 31/1990)Aplicarea facilitatilor din domeniul constructiilor: Ordonanta 114/2018, modificata! OUG 43/2019 introduce noi coduri CAENCum procedam la modificarea din oficiu a vectorului fiscal la TVA?Ultimele articole
Angajamentul de plata. Model, cine il intocmeste si spete utileSistem impunere PFA. Contabilitate in sistem real sau norma de venit, ce este mai bine?Firma din HoReCa. Se va modifica vectorul fiscal daca este depasit plafonul de 500.000 euro?Legea 222/2023 a adus mai multe modificari Legii societatilor 31/1990, dar si Legii 265/2022 privind ONRCMicrointreprinderile cu venituri din consultanta fiscala trec la impozit pe profit in 2023 sau pot plati impozit micro?
Mai multe articole despre registrul comertului

Atentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"