Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Exista mai multe posibilitati de a verifica in mod gratuit situatia financiara a unei firme, in ceea ce priveste depunerea bilantului, eventualele incidente bancare, datele despre asociati, administratori etc.
Astfel, o varianta gratuita intalnim la Recom online pe site-ul oficial al Oficiului National al Registrului Comertului insa aceasta ofera informatii minime (denumire societate, starea societatii, respectiv in functiune, dizolvata etc, data ultimei inregistrari la Registrul comertului). De pe acest site se pot utiliza serviciile BPI "Buletinul Insolventei on-line", "Sumar numar BPI" si "Persoane publicate in BPI".Prin intermediul acestora se poate afla daca impotriva unei societati comerciale au fost deschise procedurile de insolventa, precum si stadiul acestora. Buletinul procedurilor de insolventa este publicatia editata de Oficiul National al Registrului Comertului, care are drept scop publicarea citatiilor, convocarilor, notificarilor si comunicarilor actelor de procedura efectuate de instantele judecatoresti, administratorul judiciar/lichidator dupa deschiderea procedurii de insolventa.
In cadrul Bancii Nationale a Romaniei este organizata si functioneaza Centrala Incidentelor de Plati (CIP). Informatiile privind incidentele de plati sunt mentinute in baza de date a CIP pe o perioada de 7 ani de la data inscrierii. Informatii din baza de date a CIP se pot obtine prin intermediul institutiilor de credit.

Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 12 actualizari

Ghidul practic al contabilitatii Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete

Planul de conturi general Functiunea si corespondenta conturilor

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Regim microintreprinderi 2017. Noi prevederi legale anuntate de ANAFInregistare fiscala in cazul unui punct de lucru cu mai mult de 5 salariati. Formularul 060Regimul de declarare derogatoriu. Cum se aplica in 2015?Calcul plafon microintreprindere. Ce regim fiscal se aplica?Sucursala inregistrata in scopuri de TVA. Registrul operatorilor intracomunitari. Decontul de TVAUltimele articole
SAF-T in 2025. Firmele mici aflate in inactivitate temporara mai depun D406 din ianuarie 2025?Trecere la impozit pe profit in 2025. Pana cand se depune D700 si cum se completeaza formularulMicrointreprindere in 2025. Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele la 31 decembrie 2024Firme care NU mai sunt microintreprinderi din ianuarie 2023. Pot reveni la impozit micro din 2025?Microintreprindere in 2025. Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele la 31 decembrie 2024
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"